Wij helpen jou met:

Social media marketing

Social media marketing is niet meer weg te denken uit het online marketing landschap. Wil jij je doelgroep bereiken via Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn of Pinterest? Maar heb je zelf niet de juiste kennis, middelen en/of tijd? Geen nood, wij helpen je op weg!

social media marketing goirle
social media marketing goirle

Vergroot je online zichtbaarheid

social media marketing goirle

Creëer interactie met je doelgroep

social media marketing goirle

Trek meer bezoekers naar je website

Meer zichtbaarheid, herkenning en interactie met social media marketing

In 2023 gebruiken ruim 14 miljoen mensen in Nederland social media met een gemiddelde tijdbesteding van 114 minuten per dag. Social media marketing is daarom de perfecte manier om je doelgroep te bereiken!

Het vergroten van je naamsbekendheid, het creëren van een groep loyale volgers, het opzoeken van interactie met je doelgroep of simpelweg het aantal leads of verkopen vergroten. Dit zijn enkele doelstellingen waar social media marketing uiterst geschikt voor is.

Belangrijke factoren voor succes op social media zijn consistentie en herkenbaarheid. Hier heb je kennis, tijd en middelen voor nodig. En daar kunnen wij jou bij helpen! We zetten organische social media berichten in om jouw zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast maken we gebruik we social media advertenties om het aantal volgers, leads en verkopen te boosten.

Ontmoet het team Contact ons
x
+300% conversies door video advertenties
Stijging van 202% in maandelijks bereik
+2000 nieuwe volgers op social media

Hoe wij social media marketing inzetten?

Succes op social media creëren we samen. Jij kent jouw bedrijf en de branche tenslotte als geen ander. Samen gaan we op zoek naar de juiste social media kanalen en een passende strategie.

x

Analyse

Hoe zien je huidige profielen eruit en waar liggen de kansen? Wie is de doelgroep en op welke social kanalen zijn ze aanwezig?

x

Social strategie

Wat zijn de doelstellingen, welke tone-of-voice gaan we hanteren en welke content vormen gaan we inzetten. Samen maken we een passende en haalbare strategie.

x

Content planning

We schrijven pakkende teksten en zorgen voor de juiste afbeeldingen en video’s. Dit zetten we in een overzicht zodat iedereen weet wat er op de planning staat.

x

Dashboards & rapportage

We maken de resultaten real-time inzichtelijk in een dashboard en sturen maandelijks een rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden, onze bevindingen en de vervolgstappen. Wij hebben immers niks te verbergen!

Gerelateerde artikelen

Of bekijk alle artikelen