Wij helpen jou met:

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Is jouw bedrijf niet goed vindbaar in Google? Met techniek, content en linkbuilding zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf op relevante zoektermen zichtbaar is voor de juiste mensen. Zo trek je meer bezoekers en nieuwe klanten naar je website of webshop.

zoekmachine optimalisatie (SEO) goirle
zoekmachine optimalisatie (SEO) goirle

Duurzame strategie voor lang-termijn resultaat

zoekmachine optimalisatie (SEO) goirle

Consistente stroom aan bezoekers en klanten.

zoekmachine optimalisatie (SEO) goirle

Vergroot je online zichtbaarheid en naamsbekendheid.

Hogere posities in Google met zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie is een lange-termijn strategie. Wij beloven dan ook geen nummer 1 posities en kort termijn succes. Realistische en transparante doelen met duidelijke communicatie: dat kan je van ons verwachten.

Wist je dat er dagelijks ruim 3,5 miljard zoekopdrachten in Google worden uitgevoerd? En dat een groot gedeelte van de mensen niet verder kijkt dan de eerste pagina?

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf zichtbaar is wanneer mensen zoeken naar jouw producten of diensten. We optimaliseren de techniek, rollen een krachtige content strategie uit én boosten met linkbuilding de autoriteit van jouw website. Dit allemaal met één doel: zo veel mogelijk relevante topposities in Google!

Ontmoet het team Contact ons
x
Stijging van 483% in organische bezoekers
+500 top 10 posities in Google
Stijging van 337% in organische bezoekers

Hoe wij zoekmachine optimalisatie (SEO) inzetten?

Een sterke positionering in Google creëren we samen. Jij kent jouw bedrijf en de branche tenslotte als geen ander. Wij nemen je stap voor stap mee in het proces. Zo geven we je zekerheid en maken we het ontastbare voor je tastbaar.

SEO-Analyse

We analyseren de huidige positionering in Google. Op welke zoektermen is jouw bedrijf wel én niet zichtbaar? En hoe SEO-vriendelijk is de techniek van de website?

Zoekwoorden onderzoek

We gaan uitvoering onderzoek doen naar relevante zoekwoorden. Welke zoektermen gebruiken potentiële klanten en hoe kunnen we hier op inspelen?

Strategie

We maken een concrete planning met doelstellingen. Hierin behandelen we techniek, content en linkbuilding. Zo weten we allemaal wat het plan is en waar we naar toe werken.

Technische optimalisatie

We optimaliseren de techniek van de website zodat iedereen (de bezoekers en Google) de weg kunnen vinden. Niet alle wijzigen zullen zichtbaar zijn voor de bezoekers, we duiken soms ook diep de code in!

Content & Linkbuilding

We breiden de website op een consistente basis uit met waardevolle en unieke content. Daarnaast werken we aan het verhogen van de autoriteit d.m.v. linkbuilding.

Dashboarding & Rapportage

We maken de resultaten real-time inzichtelijk in een dashboard en sturen maandelijks een rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden, onze bevindingen en de vervolgstappen. Wij hebben immers niks te verbergen!

Gerelateerde artikelen

Of bekijk alle artikelen