Flourish

WooCommerce webshop voor supplementen

  • Website en Webshop

Natuurlijke voedingssupplementen

Flourish is een jong en ambitieus bedrijf dat zich specialiseert in wetenschappelijk onderzochte, hoge kwaliteit natuurlijke voedingssupplementen. Geïnspireerd door de ongerepte flora van Centraal-Azië en de ervaring van de lokale bevolking met één specifieke plant. Na jarenlang onderzoek introduceert Flourish haar eerste product op de Europese markt: Flourish 580. Aan ons de vraag om een webshop te ontwikkelen die het natuurlijke aspect van het product weerspiegelt.

Van schets tot webshop

Toen Flourish ons benaderde voor de ontwikkeling van de webshop hadden we direct een goed beeld van de gewenste uitstraling. De huisstijl van Flourish was namelijk al ontwikkeld door een extern bedrijf. Hierdoor konden we direct aan de slag met het webdesign.

Voordat we daadwerkelijk schetsen konden maken van de webshop zijn we in de doelgroep gedoken. Wie is deze doelgroep? Naar welke informatie is de doelgroep op zoek en in welke volgorde? Op basis van deze informatie hebben we de gebruikersstromen en conversiepaden van de webshop uitgeschreven. Dit was uiteindelijk de fundering voor het webdesign.

Dankzij een maatwerk WordPress oplossing met WooCommerce integratie kunnen de medewerkers van Flourish de website zelf beheren. Daarnaast bevat de website een koppeling met een verzendplatform zodat er automatisch verzendlabels worden genereerd.

Takt Online heeft een zeer mooie, duidelijke en goed vindbare webshop voor ons gemaakt. Wij zouden ze zeker aanraden!”

Takt online review van Ronell Rosier Eigenaar - Flourish

Ronell Rosier

Eigenaar - Flourish

Vergelijkbare projecten

Of bekijk alle projecten