Aangenaam,
wij zijn Takt Online

voorbeeld

Kleinschalig online marketing bureau
voor online groei

Met onze creatieve invalshoeken, oog voor detail en de continue drive om een stapje extra te zetten, werken wij aan lange termijn relaties met onze opdrachtgevers.

Leuk dat je ons hebt gevonden! Wij zijn Takt Online, een kleinschalig online marketing bureau gevestigd in Goirle, nabij Tilburg. Met 3 man (én vrouw) sterk helpen wij bedrijven online te groeien met slimme online marketing campagnes. Dit doen we niet vóór, maar samen met onze opdrachtgevers. Want samen weten we meer en behalen we sneller resultaat.

De digitale wereld staat nooit stil. Veranderingen in algoritmes, nieuwe kanalen, technologieën en strategieën, daar deinzen wij niet voor terug. Als extern online marketing team adviseren, begeleiden en ondersteunen wij onze opdrachtgevers. Niet alleen met de werkzaamheden van vandaag, maar ook met de potentie van de toekomst.

Ontmoet het team Wat wij doen
Patrick van Takt Online
Voorbeeld

Transparant, persoonlijk en datagedreven

Lange-termijn samenwerkingen met realistische doelen, daar mag je ons voor wakker maken. Dit kunnen we alleen creëren met transparantie in de werkzaamheden en resultaten, data-gedreven beslissingen en persoonlijk contact. Dit kan je dan ook van ons verwachten!

Geen lange contracten, onpersoonlijke accountmanagers en gouden bergen. Wij houden van korte en persoonlijke lijntjes, transparantie en wederzijds vertrouwen.

De gouden combinatie voor online succes

Online marketing is steeds technischer aan het worden. Tracking, dashboarding, website snelheid, landingspagina’s, conversie optimalisatie en website aanpassingen. Bij ons heb je alle kennis onder één dak met één aanspreekpunt.

Online marketing

Online marketing

Met slimme online marketing campagnes vergroten we jouw naamsbekendheid en/of omzet.

Techniek

Techniek

Met technische oplossingen, tools en aanpassingen versterken we jouw online positie en de online marketing campagnes.

voorbeeld

Maak kennis met ons team

Wij zijn nieuwsgierig, behulpzaam, kritisch en ambitieus en delen een passie voor online resultaat.