Wij helpen jou met:

E-mail marketing

Meer direct contact met klanten? Met de juiste e-mails, aan de juiste klanten op het juiste moment zorgen wij niet alleen voor meer én beter klantcontact, maar ook voor meer website bezoekers en omzet! E-mailmarketing is en blijft populair. Heb jij onvoldoende tijd, kennis en middelen om e-mail marketing efficiënt in te zetten? Geen zorgen, onze specialisten staan voor je klaar!

e-mail marketing goirle
e-mailmarketing goirle

Direct bij nieuwe en bestaande klanten in de inbox

e-mailmarketing goirle

Meer en persoonlijker contact met klanten

e-mailmarketing goirle

Effectieve en meetbare campagnes

Direct contact met klanten via
e-mail marketing

Sommige mensen beweren dat e-mail marketing verleden tijd is. Maar cijfers liegen niet: ruim 91% van de mensen controleert dagelijks hun e-mail. E-mailmarketing is en blijft populair

E-mail marketing kan op verschillende manieren worden ingezet: van nieuwsbrieven tot productlanceringen. De kracht van e-mail marketing is het persoonlijk benaderen van de doelgroep met relevante informatie. Je leest het goed: persoonlijk en relevant. Je wilt natuurlijk niet dat jouw e-mails nauwelijks worden geopend of direct worden verwijderd.

Met gepersonaliseerde e-mails laat je nieuwe klanten kennis maken met jouw bedrijf en versterk je de relatie met bestaande klanten. Omdat e-mail marketing campagnes een ontzettend hoog rendement kunnen behalen, is het één van de effectiefste vormen van direct marketing.

Ontmoet het team Contact ons
x
Direct resultaat en meetbare campagnes
Specifiek richten op jouw doelgroep
Volledige controle over je budget

Hoe wij e-mailmarketing inzetten?

Succesvolle e-mail marketing campagnes creëren we samen. Jij kent jouw bedrijf en de branche tenslotte als geen ander. Samen weten we meer en behalen we betere resultaten.

x

Strategie

We bepalen samen hoe we e-mail marketing het beste voor jouw bedrijf kunnen inzetten en welke doelstellingen we gaan nastreven.

x

Software inrichten

We richten de e-mail marketing software in met templates in de huisstijl en we maken de benodigde mailinglijsten aan.

x

Content creatie

We schrijven krachtige en effectieve teksten en zorgen voor de juiste afbeeldingen. Indien nodig automatiseren we een gedeelte van de e-mail campagne.

x

Dashboards & rapportage

We maken de resultaten real-time inzichtelijk in een dashboard en sturen maandelijks een rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden, onze bevindingen en de vervolgstappen. Wij hebben immers niks te verbergen!

Gerelateerde artikelen

Of bekijk alle artikelen