Wij helpen jou met:

Zoekmachine advertenties (SEA)

Consistent meer aanvragen genereren of producten verkopen? Door de inzet van zoekmachine advertenties (SEA) weet je zeker dat jouw bedrijf wordt gevonden op het juiste moment.

zoekmachine advertenties (SEA) goirle
zoekmachine advertenties (SEA) goirle

Direct effectieve en meetbare campagnes

zoekmachine advertenties (SEA) goirle

Adverteer op specifieke zoekwoorden

zoekmachine advertenties (SEA) goirle

Vergroot je online zichtbaarheid

Meer zichtbaarheid, clicks en conversies met SEA.

Wanneer je advertentie relevant is en de ervaring op de landingspagina geoptimaliseerd is, betaal je minder voor het adverteren. Wij blijven de campagnes optimaliseren zodat we meer resultaat uit hetzelfde budget halen.

Met zoekmachine advertenties (SEA) kun je jouw bedrijf promoten in de zoekresultaten van Google bij bepaalde zoekopdrachten. Op deze manier kun je in een kort tijdsbestek meer zichtbaarheid, clicks en conversies genereren.

Op het juiste moment, op de juiste plek. Daar gaan wij je bij helpen! Met data-gedreven en effectieve advertentie campagnes generen we meer leads en omzet voor jouw bedrijf. We gebruiken slimme biedstrategieën, effectieve targetting, de juiste plaatsingen en sterke advertentieteksten. Zo bereiken we nieuwe klanten en/of retargeten we bestaande klanten.

Ontmoet het team Vrijblijvend kennismaken
x
Stijging van 170% in aanvragen met hetzelfde budget
+ € 1 miljoen aan leads door de inzet van advertenties
Click-Through-Rate verhoogd met 25% door optimalisaties

Hoe wij zoekmachine advertenties (SEA) inzetten?

Succesvolle advertentie campagnes creëren we samen. Jij kent jouw bedrijf en de branche tenslotte als geen ander. Wij nemen je stap voor stap mee in het proces. Zo geven we je zekerheid en maken we het ontastbare voor je tastbaar.

x

SEA-Analyse

Waar liggen de kansen en valkuilen? We doen onderzoek naar de doelgroep, relevante zoektermen en interessante plaatsingen.

x

Inrichten van het account

We zorgen ervoor dat het advertentieaccount goed wordt ingesteld. Zo zorgen o.a. voor budgetbewaking en het meten van conversies.

x

Opzetten van de campagnes

We schrijven advertentieteksten, zorgen voor het juiste beeld- en/of video materiaal en stellen de juiste zoektermen, effectieve biedstrategieën en juiste plaatsingen in.

x

Analyseren & Optimaliseren

Afhankelijk van het aantal campagnes en het budget analyseren wij de resultaten dagelijks of wekelijks. We voeren optimalisatie punten door om zoveel mogelijk resultaat uit het budget te halen.

Gerelateerde artikelen

Of bekijk alle artikelen