De omzet uit jouw
webshop
vergroten?

Wij helpen je op een inzichtelijke en data-gedreven manier

Ontdek hoe Onze diensten
Stijging +147% in omzet
Kosten / conversie -40%
Stijging +160% in omzet
Kosten / conversie -56%
Stijging +332% in omzet
Alt tekst

E-commerce marketing

Verkoop jij producten via een webshop en wil je de omzet hieruit vergroten? Dan is online marketing essentieel. Advertenties, vindbaarheid in Google, e-mailmarketing, conversie optimalisatie en social media. De mogelijkheden zijn eindeloos. De kunst zit hem dan ook in het combineren van de juiste kanalen en een passende strategie.

Als online marketing partner vergroten we de naamsbekendheid van jouw bedrijf en de omzet uit de webshop. We ontwikkelen samen een krachtige strategie en concrete doelstellingen. Met de inzet van diverse marketing kanalen verhogen we het aantal bezoekers, de transacties en de gemiddelde orderwaarde.

Meer over onze diensten

Hoe wij E-Commerce marketing inzetten?

Samen gaan we op zoek naar de juiste combinatie van kanalen en een passende strategie. Een greep uit de kanalen die we kunnen inzetten om de naamsbekendheid en omzet van jouw bedrijf te vergroten:

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Beter vindbaar in Google? Met techniek, content en linkbuilding zorgen wij dat jouw bedrijf voor de juiste mensen zichtbaar is.

Zoekmachine advertenties (SEA)

Meer omzet? Met rendabele Google Ads campagnes zorgen wij voor extra zichtbaar. Ons doel? Meer omzet - minder kosten.

Social media marketing

Top-of-mind zijn bij jouw doelgroep? Met creatieve uitingen zorgen wij dat de doelgroep jouw bedrijf leert kennen én onthoudt.

E-mailmarketing

Meer klantcontact? Met de juiste e-mail, aan de juiste persoon op het juiste moment zorgen wij voor meer én beter klantcontact.

Marketing Automation

Meer bereiken met minder tijd? Met geautomatiseerde marketing inspanningen verhogen we het aantal leads en/of verkopen.

Conversie optimalisatie

Meer aanvragen? Met data en psychologische principes optimaliseren wij jouw website. Betere resultaten tegen lagere kosten.

Data Analyse & Dashboarding

Slimmer budgetteren? Met data analyses en dashboards zorgen wij niet alleen voor inzicht en concrete aanbevelingen. Kanaal specifiek én overkoepelend!

Marketplaces

Meer omzet? Met marketplaces als bol.com, booking.com, amazon en marktplaats vergroten we de zichtbaarheid en omzet van jouw bedrijf.

Een passie voor online resultaat. Aangenaam wij zijn Takt Online!

Geen lange contracten, onpersoonlijke accountmanagers en gouden bergen. Wij houden van korte en persoonlijke lijntjes, transparantie en wederzijds vertrouwen.

Een klein maar multidisciplinair online marketing bureau uit Goirle (nabij Tilburg). Wij helpen bedrijven online te groeien met slimme digitale campagnes en oplossingen.

Lange-termijn samenwerkingen met realistische doelen, daar mag je ons voor wakker maken. Dit kunnen we alleen creëren met transparantie in de werkzaamheden en resultaten, data-gedreven beslissingen en persoonlijk contact. Dit kan je dan ook van ons verwachten!

Ontmoet het team Wat wij doen
x

Onze recente projecten spreken voor zichzelf

Bekijk meer projecten

Voor ons als eenautoimporteren.nl hebben ze binnen 6 maanden ons op pagina 1 van Google kunnen krijgen”

Takt online review van Bart Koolaard Eigenaar eenautoimporteren.nl

Bart Koolaard

Eigenaar eenautoimporteren.nl