De VerbouwApp

+300% conversies via social media

  • Leadgeneratie

Inzicht in de voortgang

Op het gebied van digitalisering heeft de bouwsector nog veel winst te behalen. De VerbouwApp speelt hierop in door werkprocessen te digitaliseren en op een gebruiksvriendelijke wijze toegankelijk te maken. Takt Online heeft de VerbouwApp ondersteunt bij de toepassing van video op de social media kanalen.

Hoogtepunten
  • Storytelling
  • Animaties
  • Editting

Van schets tot video

Voor de VerbouwApp heeft het team van Takt Online een verhaallijn gecreëerd waarin de gebruikersmotivatie en de oplossingen samen worden gebracht. Door middel van storyboards is het verhaallijn tastbaar gemaakt zonder kostbare film uren te verspillen. Zo konden alle betrokken partijen duidelijk worden geïnstrueerd. Er komt namelijk een hoop kijken bij het maken van zo’n video: lichtinval, acteurs, voice-over, animaties etc. Een externe videograaf heeft de productie begeleid. Ieder zijn vak natuurlijk! Het team van Takt Online heeft naast de storyboards ook de animaties en de editting verzorgd. Het resultaat? Meerdere advertorials, gericht op specifieke doelgroepen en kanalen. Deze video’s hebben uiteindelijk voor een converstiestijging van 300% gezorgd.

Tekst uit, video aan

Steeds meer bedrijven worden zich bewust van de kracht van video. De impact van video is tegenwoordig dan ook niet meer te ontkennen. Wist je dat 80% van de kijkers zich nog een maand lang een videoadvertentie herinnert? En dat 67% van de online consumenten eerder een aankoop doet na het zien van een productvideo op social media? Tekst uit, video aan!

Wij hebben samengewerkt met Takt Online om korte maar krachtige video's te maken voor de VerbouwApp. De samenwerking verliep soepel en de video's hebben drie keer zoveel conversies opgeleverd dan onze voorgaande campagnes op Facebook. We zijn super tevreden! ”

Takt online review van Floris van de VerbouwApp

Floris

van de VerbouwApp

Meer online marketing projecten

Of bekijk alle projecten