azerointeriors.com

+283% aanvragen door een complete strategie

  • E-commerce
  • Leadgeneratie

Twee generaties staalbewerkers

Begin 2021 bundelden vader en zoon hun krachten in het nieuwe bedrijf Azero Interiors. Met samen ruim 40 jaar aan ervaring in de staalbewerking is geen uitdaging voor hen te groot. Vanuit het atelier in Waalre maken ze in opdracht unieke handgemaakte interieurproducten van staal: van deuren en meubels tot het complete interieur van winkels. Op het gebied van SEO, SEA en Social Advertising werkt Azero Interiors samen met Takt Online.

Hoogtepunten
  • CTR verhoogd met 25%
  • Succesvolle social media strategie
  • 283% meer aanvragen

Succesvolle social media strategie

De mannen van Azero staan voor vakmanschap, oog voor detail en kwaliteit. En je weet wat ze zeggen: een beeld zegt meer dan duizend woorden. We zijn daarom aan de slag gegaan met een social media strategie die bestaat uit organische en gesponsorde berichten. Door de juiste foto’s in de feed van de juiste mensen te tonen heeft het account niet alleen een loyale groep volgers opgebouwd, ook komen er op consistente basis aanvragen uit social media.

Google advertenties

Azero Interiors is een relatief nieuw bedrijf. Hierdoor is de naamsbekendheid van merk nog erg beperkt. Om op kort termijn leads te genereren is er besloten diverse Google Ads campagnes op te zetten. Door specifieke campagnes aan te maken per productgroep is de advertentie relevantie hoog en de gemiddelde klikprijs relatief laag. Door de advertenties te verreiken met highlights en sitelinks is de gemiddelde Click-Through-Rate (CTR) met 25% verhoogd. Dit in combinatie met het optimaliseren van de zoekwoorden op basis van zoekintentie heeft tot een verhoging van 6x het aantal aanvragen geleid. Uit de verzamelde data bleek al snel dat er een exponentiële vraag was naar stalen trapleuningen. Dit heeft geresulteerd in een permanente uitbreiding van het assortiment en de integratie van een webshop.

Blij dat wij hebben gekozen voor Takt Online. Fijne communicatie en snel antwoord op onze vragen”

Takt online review van Javey Eigenaar - Azero Interiors

Javey

Eigenaar - Azero Interiors

Meer online marketing projecten

Of bekijk alle projecten