website laten maken goirle

Website laten maken Goirle

Wil jij graag een duidelijke en daadkrachtig website laten maken? En zoek je een flexibel en kleinschalig bureau in Goirle? Een bureau die luistert naar je wensen en doelen en kritisch met je meedenkt. Een bureau die bij je langskomt om kennis te maken en de voortgang te bespreken.

Ontdek hoe

Doeltreffende en unieke websites

Wij bedenken en ontwikkelen websites voor MKB-bedrijven in de omgeving van Goirle. Dit omdat we zelf ook in Goirle zijn gevestigd!

Elk bedrijf is uniek. Wij bouwen daarom alleen maatwerk websites. Daardoor kunnen we de website op alle vlakken laten aansluiten bij de doelen van jou en jouw bedrijf. Wat kan je verwachten? Een website die mooi voor het oog is, die je onderscheid van de concurrentie, en natuurlijk toekomstbestendig en resultaatgericht is.

Bekijk onze projecten
website laten maken goirle
website ontwikkeling goirle

Wij zijn jouw lokale partij in Goirle!

Wij snappen dat je als ondernemer in Goirle liever je website laat maken in of nabij Goirle. We kunnen hierdoor makkelijker bij elkaar langsgaan en snel schakelen. Ook is het fijn als de partij met wie je samenwerkt op de hoogte is van wat er in en rondom Goirle gebeurd. Dit kan handige informatie zijn om de lokale vindbaarheid van je website te verbeteren.

Vrijblijvend kennismaken

Een passie voor online resultaat, Aangenaam wij zijn Takt Online

Een klein maar multidisciplinair online marketing bureau uit Goirle (nabij Tilburg). Wij helpen bedrijven online te groeien met slimme digitale campagnes en oplossingen. Geen lange contracten, gouden bergen en slechte communicatie. Wij houden van korte en persoonlijke lijntjes, transparantie en wederzijds vertrouwen.

Over ons
website laten maken goirle

Veelgestelde vragen over een website laten maken in Goirle

Of neem direct contact met ons op

Hoeveel kost het om een website te laten maken?

Wij begrijpen dat de kosten voor het laten bouwen van een website een belangrijke factor kan zijn. Wij werken niet met kant-en-klare templates, pakketten en prijzen. Net zoals elk bedrijf uniek is, is ook elke website die wij maken maken uniek. Voor een specifieke prijsindicatie bespreken we graag eerst jouw behoeftes en ambities. Hier plannen we graag een telefonische of fysieke kennismaking in bij ons op kantoor nabij Goirle of bij jullie op kantoor.

Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

Het bouwen van een website bestaat bij ons uit meerdere onderdelen. Want alles moet kloppen, van code tot design. Afhankelijk van de grote van de websites en de gewenste functionaliteiten kan jouw website binnen een maand na de start van de ontwikkeling klaar zijn.

Kan ik straks zelf mijn website beheren?

Natuurlijk! Het is tenslotte jouw website. Als je door ons een website laat maken creëren wij ook een account waarmee je afbeeldingen, teksten en producten eenvoudig kunt aanpassen. Zijn websites niet helemaal jouw ding? Geen probleem, wij nemen graag de tijd om de website samen met je door te nemen. Bij ons op kantoor nabij Goirle of bij jullie.

Hebben jullie een kantoor in Goirle?

 

 

Onze recente projecten spreken voor zichzelf

Bekijk meer projecten