Vivre Kinderthuiszorg

Een website die het menselijke aspect van het werk zichtbaar maakt.

  • Website en Webshop

Vivre Kinderthuiszorg biedt zorg aan chronisch en acuut zieke kinderen, thuis of in Ville Vivre. Hierdoor kunnen kinderen in een veilige (thuis)omgeving worden verpleegt, verzorgt en begeleid.

De website van Vivre Kinderthuiszorg was verouderd en sloot niet meer aan bij de identiteit van het bedrijf. Ze wilden graag meer aandacht leggen op de verschillende zorg handelingen en het menselijke aspect van het werk, wat natuurlijk ontzettend belangrijk is in hun werkveld. Aan ons de vraag om het webdesign en de website te ontwikkelen.

Vivre website development clientverhalen
Vivre website development onze zorg

Professioneel en toegankelijk

Vivre Kinderthuiszorg had zelf al een goed beeld van de gewenste uitstraling: professioneel en toegankelijk. Ook hadden ze al nagedacht over welke informatie allemaal in de website verwerkt moest worden. Door deze goede voorbereidingen konden we snel stappen maken met het webdesign.

We hebben de oude huisstijl in een nieuw jasje gestoken zodat het nog steeds erg herkenbaar is. Roze is toegevoegd als primaire kleur, wat zorgt voor een zorgzame en toegankelijke uitstraling. Daarnaast hebben we zowel verhalen van kinderen als van medewerkers in het ontwerp verwerkt om het menselijke en professionele aspect te belichten.

Vivre website development contact pagina
Vivre website development vacature pagina

Vivre Kinderthuiszorg was toe aan een nieuwe website. In het eerste gesprek met Patrick werd mij al duidelijk dat ik een match had gevonden. Als ik een vraag had werd er snel gereageerd. Het meedenken is echt een meerwaarde geweest en we hebben nu een website staan waar we met zijn allen ontzettend trots op zijn. Het bijhouden van de website is tevens makkelijk, het is zo ingedeeld dat het eigenlijk voor zich spreekt. En als iets onduidelijk is kan ik het altijd vragen. Patrick & team: bedankt voor de fijne samenwerking en het prachtige resultaat!”

Takt online review van Roos Breukel Communicatiemedewerker Vivre

Roos Breukel

Communicatiemedewerker Vivre

Vivre personeel in beeld

Een visitekaartje voor de medewerkers

Het is waarschijnlijk geen verrassing: er is een tekort aan zorgpersoneel. Ook Vivre Kinderthuiszorg merkt dat zorgpersoneel schaars is. De website dient daarom ook als visitekaartje voor toekomstige en huidige medewerkers. Toekomstige medewerkers kunnen op de website het bedrijf écht leren kennen en de vacatures bekijken. Huidige medewerkers kunnen aan de hand van de nieuwe website hun familieleden en vrienden met trots meer vertellen over hun bijzondere baan.

Vergelijkbare projecten

Of bekijk alle projecten