ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Website laten maken Tilburg | Effectief & Uniek

Website laten maken Tilburg

Wil jij graag een unieke en onderscheidende website? En zoek je een flexibel en kleinschalig bureau in Tilburg? Een bureau die bij je langskomt om kennis te maken en de voortgang te bespreken. Een bureau die luistert naar je wensen en doelen en kritisch met je meedenkt.

Bekijk projecten Ontmoet het team

Effectieve en unieke websites

Aangenaam, wij zijn Takt Online. Wij zijn een klein webdevelopment bureau gevestigd in Tilburg. Wij ontwerpen en ontwikkelen websites voor MKB-bedrijven in Tilburg.

Elk bedrijf is uniek. Wij ontwikkelen daarom enkel maatwerk websites. Op deze manier kunnen we de website op alle vlakken laten aansluiten bij de ambities van jou en jouw bedrijf. Wat kan je verwachten? Een website waarmee je je onderscheid van de concurrentie, een website die resultaatgericht en toekomstbestendig is én natuurlijk mooi voor het oog is.

Waarom een website laten maken in Tilburg?

Wij snappen dat je als ondernemer in Tilburg graag samenwerkt met een partij in Tilburg. Je kunt hierdoor makkelijk bij elkaar langsgaan en snel schakelen. Ook is het fijn als de partij met wie je samenwerkt op de hoogte is van wat er in en rondom Tilburg gebeurd. Dit kan nuttige informatie zijn om de lokale vindbaarheid van de website te verbeteren.

Onze werkwijze

Het laten maken van een effectieve, toekomstbestendige en onderscheidende website in Tilburg kan voor sommige ondernemers een behoorlijke investering zijn. En een investering moet terugverdiend worden. Het belangrijkste doel is dan ook dat de website effectief is. Daarom verdiepen wij ons altijd in de behoefte van de eindgebruiker. Niet alleen de informatie en de functionaliteiten zijn belangrijk, ook het design.

  • 1: Kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de doelstellingen en ambities van jouw bedrijf. Samen bepalen we welke uitstraling de website moet hebben, wie de doelgroep is, welke informatie belangrijk is en welke functionaliteiten niet mogen ontbreken.
  • 2: Ontwerp en feedback. Aan de hand van het kennismakingsgesprek starten wij met het maken van een bouwtekening van de website. Hierin visualiseren we alle elementen en functionaliteiten en denken we na over hoe de bezoeker zich binnen de website gaat bewegen. Vervolgens gaan we het wireframe omzetten in een webdesign. In deze fase hebben we meerdere feedback momenten. Zo zorgen we ervoor dat alle ogen dezelfde kant op staan.
  • 3: Ontwikkeling en feedback. Als er akkoord is gegeven op het webdesign gaan we starten met de ontwikkeling van de website. Wij ontwikkelen alleen op maat gemaakte websites. Zo hebben we volledige controle over de structuur, uitstraling, snelheid en kwaliteit. Natuurlijk kun jij als klant wel zelf de website beheren en teksten, afbeeldingen en/of producten bewerken. Ook in deze fase is er een feedbackmoment.
  • 4: Oplevering. Wanneer de website ontwikkeld is en de aangeleverde feedback is verwerkt, wordt de website gelanceerd. Op verzoek lopen we samen met jou door het systeem heen. Wij zorgen er daarnaast ook voor dat de belangrijkste conversies worden gemeten en dat er een real-time dashboard is waarop je o.a. de bezoekersaantallen kunt bekijken. Zo heb jij altijd inzicht in de resultaten van de website.
  • 5: Nazorg. Wanneer de website live staat begint er een nieuw avontuur: het bereiken van potentiële klanten. Indien gewenst kunnen wij je helpen met de online marketing. Denk hierbij aan het verbeteren van de positie in Google of het inzetten van online advertenties op Google of social media. Heb je vragen over de werking van de website? Ook dan staan wij nog altijd voor je klaar!

Websites & Webshops

In en nabij Tilburg

Bekijk alle cases

Gaan wij samen tactisch online?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bekijken we de online aanwezigheid van jouw bedrijf.

  • Vrijblijvend een offerte
  • Second opinion van je huidige website
Meer over ons

    Of bel 013 23 40 000