website laten maken tilburg

Website laten maken Tilburg

Wil jij graag een onderscheidende en doeltreffende website of webshop? En zoek je een klein maar multidisciplinair bureau in de buurt van Tilburg? Een bureau die bij je langskomt om kennis te maken en de voortgang te bespreken. Een bureau die luistert naar je wensen en doelen en kritisch met je meedenkt.

Ontdek hoe

Effectieve en unieke websites

Elk bedrijf is uniek. Wij ontwikkelen daarom enkel maatwerk websites. Op deze manier kunnen we de website op alle vlakken laten aansluiten bij de ambities van jou en jouw bedrijf. Wat kan je verwachten? Een website waarmee je je onderscheid van de concurrentie, een website die resultaatgericht en toekomstbestendig is. Overal wordt over nagedacht!

Bekijk onze projecten
website laten maken tilburg
website laten maken tilburg

Waarom een website laten maken Tilburg?

Wij snappen dat je als ondernemer in Tilburg graag je website laat maken in Tilburg. Je kunt hierdoor makkelijk bij elkaar langsgaan en snel schakelen. Ook is het fijn als de partij die jouw website ontwikkelt op de hoogte is van wat er in en rondom Tilburg gebeurd. Dit kan nuttige informatie zijn om de lokale vindbaarheid van de website te verbeteren.

Vrijblijvend kennismaken

Een passie voor online resultaat, Aangenaam wij zijn Takt Online

Een klein maar multidisciplinair online marketing bureau uit Goirle (nabij Tilburg). Wij helpen bedrijven online te groeien met slimme digitale campagnes en oplossingen. Geen lange contracten, gouden bergen en slechte communicatie. Wij houden van korte en persoonlijke lijntjes, transparantie en wederzijds vertrouwen.

Over ons
website laten maken tilburg

Veelgestelde vragen over een website laten maken in Tilburg

Of neem direct contact met ons op

Hoeveel kost het om een website te laten maken?

Wij begrijpen dat de kosten voor het laten bouwen van een website een belangrijke factor kan zijn. Wij werken niet met standaard templates, pakketten en prijzen. Net zoals elk bedrijf uniek is, is ook elke website die wij maken maken onderscheidend. Voor een specifieke prijsindicatie bespreken we graag eerst jouw wensen en doelen. Hier plannen we graag een telefonische of fysieke kennismaking in bij ons op kantoor nabij Tilburg of bij jullie op kantoor.

Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

De ontwikkeling van een website bestaat bij ons uit meerdere fases. Want alles moet kloppen, van code tot design. Afhankelijk van de grote van de website en de gewenste functionaliteiten kan jouw website binnen een maand na de start van de ontwikkeling klaar zijn.

Kan ik straks zelf mijn website beheren?

Natuurlijk! Het is immers jouw website. Als je door ons een website laat maken creëren wij ook een account waarmee je afbeeldingen, teksten en producten gemakkelijk kunt aanpassen. Is techniek niet helemaal jouw ding? Geen probleem, wij nemen graag de tijd om de website samen met je door te nemen. Bij ons op kantoor nabij Tilburg of bij jullie.

Zijn de websites die jullie ontwikkelen mobiel vriendelijk?

Als webbureau nabij Tilburg ontwerpen en bouwen wij elke dag websites die scoren. En omdat te kunnen doen zorgen we er uiteraard ook voor dat jouw nieuwe website er op elk modern apparaat goed werkt! Dit is wel zo belangrijk want gemiddeld komt maar liefst 75% van de bezoekers binnen via een mobiele telefoon.

Onze recente projecten spreken voor zichzelf

Bekijk meer projecten