website laten maken waalwijk

Website laten maken Waalwijk

Wil jij graag een onderscheidende en doeltreffende website of webshop? En zoek je een klein maar multidisciplinair bureau in de buurt van Waalwijk? Een bureau die bij je langskomt om kennis te maken en de voortgang te bespreken. Een bureau die luistert naar je wensen en doelen en kritisch met je meedenkt.

Ontdek hoe

Unieke en draadkrachtige websites

Wij zijn een klein Webdesign bureau gevestigd nabij Waalwijk. Wij bedenken en ontwikkelen websites voor MKB-bedrijven in Waalwijk en omstreken. Wij ontwikkelen enkel maatwerk websites. Want elk bedrijf is uniek. Daarom kunnen we de website op alle vlakken laten aansluiten bij de ambities van jou en jouw bedrijf. Wat kan je verwachten? Een website die mooi voor het oog is, die je onderscheid van de concurrentie, en natuurlijk toekomstbestendig en resultaatgericht is.

Bekijk onze projecten
Website laten maken Waalwijk
Website laten maken Waalwijk

Waarom een website laten maken Waalwijk?

Wij snappen dat je als ondernemer in Waalwijk liever je website laat maken in de omgeving van Waalwijk. Je kunt hierdoor makkelijk bij elkaar langsgaan en snel schakelen. Daarnaast is het handig als de partij met wie je samenwerkt op de hoogte is van wat er in en rondom Waalwijk gebeurd. Dit kan nuttige informatie zijn om de lokale vindbaarheid van je website te verbeteren.

Vrijblijvend kennismaken

Een passie voor online resultaat, Aangenaam wij zijn Takt Online

Een klein maar multidisciplinair online marketing bureau uit Goirle (nabij Tilburg). Wij helpen bedrijven online te groeien met slimme digitale campagnes en oplossingen. Geen lange contracten, gouden bergen en slechte communicatie. Wij houden van korte en persoonlijke lijntjes, transparantie en wederzijds vertrouwen.

Over ons
Website laten maken Waalwijk

Veelgestelde vragen over een website laten maken in Waalwijk

Of neem direct contact met ons op

Hoeveel kost het om een website te laten maken?

Wij begrijpen dat de kosten voor de ontwikkeling van een website een belangrijke factor kan zijn. Wij werken niet met standaard templates, pakketten en prijzen. Net zoals elk bedrijf uniek is, is ook elke website die wij maken maken onderscheidend. Voor een specifieke prijsindicatie bespreken we graag eerst jouw behoeftes en ambities. Hier plannen we graag een telefonische of fysieke kennismaking in bij ons op kantoor vlakbij Waalwijk of bij jullie op kantoor.

Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

Het bouwen van een website bestaat bij ons uit verschillende fases. Want alles moet kloppen, van code tot design. Afhankelijk van de grote van de websites en de gewenste functionaliteiten kan jouw website binnen een maand na de start van de ontwikkeling live staan.

Kan ik straks zelf mijn website beheren?

Jazeker! Het is immers jouw website. Als je door ons een website laat maken creëren wij ook een account waarmee je teksten, afbeeldingen en producten eenvoudig kunt aanpassen. Is techniek niet helemaal jouw ding? Geen probleem, wij nemen graag de tijd om de website samen met je door te nemen. Bij ons op kantoor vlakbij Waalwijk of bij jullie.

Zijn de websites die jullie ontwikkelen mobiel vriendelijk?

Als webdevelopment bureau nabij Waalwijk ontwerpen en maken wij elke dag websites die scoren. En omdat te kunnen doen zorgen we er natuurlijk ook voor dat jouw nieuwe website er op elk modern apparaat goed werkt! Dit is wel zo handig want gemiddeld komt maar liefst 75% van de bezoekers binnen via een mobiele telefoon.

Onze recente projecten spreken voor zichzelf

Bekijk meer projecten