website laten maken oisterwijk

Website laten maken Oisterwijk

Wil jij graag een unieke en doeltreffende website? Een zoek je een flexibel en kleinschalig bureau in Oisterwijk? Een bureau die bij je langskomt om kennis te maken en de voortgang te bespreken. Een bureau die luistert naar je wensen en doelen en kritisch met je meedenkt.

Ontdek hoe

Unieke en krachtige websites

Wij zijn een kleinschalig Webdesign bureau gevestigd nabij Oisterwijk. Wij bedenken en bouwen websites voor MKB-bedrijven in en rondom Oisterwijk. Wij bouwen enkel websites op maat. Want elk bedrijf is uniek. Op deze manier kunnen we de website op alle vlakken laten aansluiten bij de doelen van jou en jouw bedrijf. Wat kan je verwachten? Een website waarmee je je onderscheid van de concurrentie, een website die resultaatgericht en toekomstbestendig is én natuurlijk mooi voor het oog is.

Bekijk onze projecten
website laten maken oisterwijk
website laten maken oisterwijk

Waarom een website laten maken Oisterwijk?

Wij snappen dat je als ondernemer in Oisterwijk liever je website laat maken nabij Oisterwijk. We kunnen hierdoor makkelijker bij elkaar langsgaan en snel schakelen. Ook is het handig als de partij met wie je samenwerkt op de hoogte is van wat er in en rondom Oisterwijk gebeurd. Dit kan handige informatie zijn om de lokale vindbaarheid van je website te verbeteren.

Vrijblijvend kennismaken

Een passie voor online resultaat, Aangenaam wij zijn Takt Online

Een klein maar multidisciplinair online marketing bureau uit Goirle (nabij Tilburg). Wij helpen bedrijven online te groeien met slimme digitale campagnes en oplossingen. Geen lange contracten, gouden bergen en slechte communicatie. Wij houden van korte en persoonlijke lijntjes, transparantie en wederzijds vertrouwen.

Over ons
website laten maken oisterwijk

Veelgestelde vragen over een website laten maken in Oisterwijk

Of neem direct contact met ons op

Hoeveel kost het om een website te laten maken?

Wij begrijpen dat de kosten voor de ontwikkeling van een website een belangrijke factor kan zijn. Wij werken niet met standaard templates, pakketten en prijzen. Net zoals elk bedrijf uniek is, is ook elke website die wij maken maken uniek. Voor een specifieke prijsindicatie bespreken we graag eerst jouw behoeftes en ambities. Hier plannen we graag een telefonische of fysieke kennismaking in bij ons op kantoor nabij Oisterwijk of bij jullie op kantoor.

Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

Het bouwen van een website bestaat bij ons uit verschillende onderdelen. Want alles moet kloppen, van design tot code. Afhankelijk van de grote van de websites en de gewenste functionaliteiten kan jouw website binnen een maand na de start van de ontwikkeling klaar zijn.

Kan ik straks zelf mijn website beheren?

Natuurlijk! Het is tenslotte jouw website. Als je door ons een website laat maken creëren wij ook een account waarmee je afbeeldingen, teksten en producten gemakkelijk kunt aanpassen. Zijn websites niet helemaal jouw ding? Geen probleem, wij nemen graag de tijd om de website samen met je door te nemen. Bij ons op kantoor nabij Oisterwijk of bij jullie.

Zijn de websites die jullie ontwikkelen mobiel vriendelijk?

Als bureau nabij Oisterwijk designen en ontwikkelen wij elke dag websites die scoren. En omdat te kunnen doen zorgen we er natuurlijk ook voor dat jouw nieuwe website er op elk modern apparaat goed uitziet! Dit is wel zo belangrijk want gemiddeld komt maar liefst 75% van de bezoekers binnen via een mobiele telefoon

Onze recente projecten spreken voor zichzelf

Bekijk meer projecten