website laten maken dongen

Website laten maken Dongen

Is het tijd voor een karakteristieke en daadkrachtige website? En zoek je een klein maar multidisciplinair bureau in Dongen? Een bureau die bij je langskomt om kennis te maken en de voortgang te bespreken. Een bureau die luistert naar je wensen en doelen en kritisch met je meedenkt

Ontdek hoe

Doeltreffende en krachtige websites

Aangenaam, wij zijn Takt Online. Wij zijn een kleinschalig webdevelopment bureau gevestigd nabij Dongen. Wij bedenken en bouwen websites voor MKB-bedrijven in de omgeving van Dongen.

Elk bedrijf is uniek. Wij maken daarom enkel maatwerk websites. Daarom kunnen we de website op alle vlakken laten aansluiten bij de doelen van jou en jouw bedrijf. Wat kan je verwachten? Een website waarmee je je onderscheid van de concurrentie, een website die resultaatgericht en toekomstbestendig is én natuurlijk mooi voor het oog is.

Bekijk onze projecten
website laten maken dongen
website laten maken dongen

Waarom een website laten maken Dongen?

Wij snappen dat je als ondernemer in Dongen liever je website laat maken in de omgeving van Dongen. Je kunt hierdoor makkelijk bij elkaar langsgaan en snel schakelen. Ook is het fijn als de partij met wie je samenwerkt op de hoogte is van wat er in en rondom Dongen gebeurd. Dit kan handige informatie zijn om de lokale vindbaarheid van je website te verbeteren.

Vrijblijvend kennismaken

Een passie voor online resultaat, Aangenaam wij zijn Takt Online

Een klein maar multidisciplinair online marketing bureau uit Goirle (nabij Tilburg). Wij helpen bedrijven online te groeien met slimme digitale campagnes en oplossingen. Geen lange contracten, gouden bergen en slechte communicatie. Wij houden van korte en persoonlijke lijntjes, transparantie en wederzijds vertrouwen.

Over ons
website laten maken dongen

Veelgestelde vragen over een website laten maken in Dongen

Of neem direct contact met ons op

Hoeveel kost het om een website te laten maken?

Wij begrijpen dat de kosten voor de ontwikkeling van een website een belangrijke factor kan zijn. Wij werken niet met kant-en-klare templates, pakketten en prijzen. Net zoals elk bedrijf uniek is, is ook elke website die wij maken maken onderscheidend. Voor een specifieke prijsindicatie bespreken we graag eerst jouw wensen en doelen. Hier plannen we graag een telefonische of fysieke kennismaking in bij ons op kantoor nabij Dongen of bij jullie op kantoor.

Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

Het bouwen van een website bestaat bij ons uit meerdere fases. Want alles moet kloppen, van design tot code. Afhankelijk van de grote van de websites en de gewenste functionaliteiten kan jouw website binnen een maand na de start van de ontwikkeling klaar zijn.

Kan ik straks zelf mijn website beheren?

Jazeker! Het is immers jouw website. Als je door ons een website laat maken creëren wij ook een account waarmee je afbeeldingen, teksten en producten eenvoudig kunt aanpassen. Is techniek niet helemaal jouw ding? Geen probleem, wij nemen graag de tijd om het CMS samen met je door te nemen. Bij ons op kantoor nabij Dongen of bij jullie.

Zijn de websites die jullie ontwikkelen mobiel vriendelijk?

Als webdevelopment bureau uit de omgeving van Dongen ontwerpen en ontwikkelen wij elke dag websites die scoren. En omdat te kunnen doen zorgen we er natuurlijk ook voor dat jouw toekomstige website er op elk modern apparaat goed werkt! Dit is wel zo belangrijk want gemiddeld komt maar liefst 75% van de bezoekers binnen via een mobiele telefoon.

Onze recente projecten spreken voor zichzelf

Bekijk meer projecten