webshop laten maken waalwijk

Webshop laten maken Waalwijk

Wil jij graag een onderscheidende en succesvolle webshop? En zoek je een flexibel en kleinschalig bureau in Waalwijk? Een bureau die bij je langskomt om kennis te maken en de voortgang te bespreken. Een bureau die luistert naar je wensen en doelen en kritisch met je meedenkt.

Ontdek hoe

Unieke en succesvolle webshops

Elk bedrijf is uniek. Wij bouwen daarom enkel maatwerk webshops. Daarom kunnen we de webshop op alle vlakken laten aansluiten bij de doelen van jou en jouw bedrijf. Wat kan je verwachten? Een webshop waarmee je je onderscheid van de concurrentie, mooi voor het oog is en natuurlijk een webshop die resultaatgericht en toekomstbestendig is.

Bekijk onze projecten
webshop laten maken waalwijk
webshop laten maken waalwijk

Waarom een webshop laten maken in Waalwijk?

Wij snappen dat je als ondernemer in Waalwijk liever je webshop laat maken in Waalwijk. We kunnen hierdoor makkelijker bij elkaar langsgaan en snel schakelen. Ook is het handig als de partij met wie je samenwerkt op de hoogte is van wat er in en rondom Waalwijk gebeurd. Dit kan handige informatie zijn om de lokale vindbaarheid van de webshop te verbeteren.

Vrijblijvend kennismaken

Een passie voor online resultaat, Aangenaam wij zijn Takt Online

Een klein maar multidisciplinair online marketing bureau uit Goirle (nabij Tilburg). Wij helpen bedrijven online te groeien met slimme digitale campagnes en oplossingen. Geen lange contracten, gouden bergen en slechte communicatie. Wij houden van korte en persoonlijke lijntjes, transparantie en wederzijds vertrouwen.

Over ons
webshop laten maken waalwijk

Veelgestelde vragen over een webshop laten maken in Waalwijk

Of neem direct contact met ons op

Hoeveel kost het om een webshop te laten maken?

Wij begrijpen dat de kosten voor het laten maken van een webshop een doorslaggevende factor kan zijn. Wij werken niet met standaard templates, pakketten en prijzen. Net zoals elk bedrijf uniek is, is ook elke webshop die wij maken maken uniek. Voor een specifieke prijsindicatie bespreken we graag eerst jouw wensen en doelen. Hier plannen we graag een telefonische of fysieke kennismaking in bij ons op kantoor in Waalwijk of bij jullie op kantoor.

Hoe lang duurt het om een webshop te laten maken?

Het bouwen van een webshop bestaat bij ons uit meerdere onderdelen. Want alles moet kloppen, van design tot code. Afhankelijk van de grote van de webshops en de gewenste functionaliteiten kan jouw webshop binnen een maand na de start van de ontwikkeling live staan.

Kan ik straks zelf mijn webshop beheren?

Natuurlijk! Het is uiteindelijk jouw webshop. Als je door ons een webshop laat maken creëren wij ook een account waarmee je teksten, afbeeldingen en producten eenvoudig kunt aanpassen. Zijn webshops niet helemaal jouw ding? Geen probleem, wij nemen graag de tijd om de webshop samen met je door te nemen. Bij ons op kantoor in Waalwijk of bij jullie.

Zijn de webshops die jullie ontwikkelen mobiel vriendelijk?

Als webdevelopment bureau uit Waalwijk designen en maken wij elke dag webshops die scoren. En omdat te kunnen doen zorgen we er uiteraard ook voor dat jouw nieuwe webshop er op elk modern apparaat goed uitziet! Dit is wel zo handig want gemiddeld komt maar liefst 75% van de bezoekers binnen via een mobiele telefoon.

 

 

Onze recente projecten spreken voor zichzelf

Bekijk meer projecten