webshop laten maken tilburg

Webshop laten maken Tilburg

Wil jij graag een unieke en effectieve webshop? En zoek je een klein maar multidisciplinair bureau in Tilburg? Een bureau die luistert naar je wensen en doelen en kritisch met je meedenkt. Een bureau die bij je langskomt om kennis te maken en de voortgang te bespreken.

Ontdek hoe

Unieke en succesvolle webshops

Wij ontwikkelen enkel maatwerk webshops. Want elk bedrijf is uniek. Daarom kunnen we de webshop op alle vlakken laten aansluiten bij de doelen van jou en jouw bedrijf. Wat kan je verwachten? Een webshop waarmee je je onderscheid van de concurrentie, een webshop die resultaatgericht en toekomstbestendig is én natuurlijk mooi voor het oog is.

Bekijk onze projecten
webshop laten maken tilburg
webshop laten maken tilburg

Waarom een webshop laten maken in Tilburg?

Wij snappen dat je als ondernemer in Tilburg liever je webshop laat maken in Tilburg. We kunnen hierdoor makkelijker bij elkaar langsgaan en snel schakelen. Daarnaast is het fijn als de partij met wie je samenwerkt op de hoogte is van wat er in en rondom Tilburg gebeurd. Dit kan handige informatie zijn om de lokale vindbaarheid van je webshop te verbeteren.

Vrijblijvend kennismaken

Een passie voor online resultaat, Aangenaam wij zijn Takt Online

Een klein maar multidisciplinair online marketing bureau uit Goirle (nabij Tilburg). Wij helpen bedrijven online te groeien met slimme digitale campagnes en oplossingen. Geen lange contracten, gouden bergen en slechte communicatie. Wij houden van korte en persoonlijke lijntjes, transparantie en wederzijds vertrouwen.

Over ons
webshop laten maken tilburg

Veelgestelde vragen over een webshop laten maken in Tilburg

Of neem direct contact met ons op

Hoeveel kost het om een webshop te laten maken?

Wij begrijpen dat de kosten voor het laten bouwen van een webshop een belangrijke factor kan zijn. Wij werken niet met standaard templates, pakketten en prijzen. Net zoals elk bedrijf uniek is, is ook elke webshop die wij maken maken onderscheidend. Voor een specifieke prijsindicatie bespreken we graag eerst jouw wensen en doelen. Hier plannen we graag een telefonische of fysieke kennismaking in bij ons op kantoor in Tilburg of bij jullie op kantoor.

Hoe lang duurt het om een webshop te laten maken?

De ontwikkeling van een webshop bestaat bij ons uit meerdere fases. Want alles moet kloppen, van code tot design. Afhankelijk van de grote van de webshops en de gewenste functionaliteiten kan jouw webshop binnen een maand na de start van de ontwikkeling klaar zijn.

Kan ik straks zelf mijn webshop beheren?

Natuurlijk! Het is immers jouw webshop. Als je door ons een webshop laat maken creëren wij ook een account waarmee je afbeeldingen, teksten en producten gemakkelijk kunt aanpassen. Is techniek niet helemaal jouw ding? Geen probleem, wij nemen graag de tijd om de webshop samen met je door te nemen. Bij ons op kantoor in Tilburg of bij jullie.

Zijn de webshops die jullie ontwikkelen mobiel vriendelijk?

 

 

 

 

Onze recente projecten spreken voor zichzelf

Bekijk meer projecten