Webshop laten maken Tilburg

Wil jij graag een unieke en effectieve webshop? En zoek je een klein maar multidisciplinair bureau in Tilburg? Een bureau die luistert naar je wensen en doelen en kritisch met je meedenkt. Een bureau die bij je langskomt om kennis te maken en de voortgang te bespreken.

Bekijk projecten Ontmoet het team

Krachtige en succesvolle webshops

Hey, wij zijn Takt Online. Wij zijn een klein webbureau gevestigd in Tilburg. Wij designen en ontwikkelen webshops voor MKB-bedrijven in Tilburg.

Wij ontwikkelen enkelmaatwerk webshops. Want elk bedrijf is uniek. Daarom kunnen we de webshop op alle vlakken laten aansluiten bij de doelen van jou en jouw bedrijf. Wat kan je verwachten? Een webshop waarmee je je onderscheid van de concurrentie, een webshop die resultaatgericht en toekomstbestendig is én natuurlijk mooi voor het oog is.

Waarom een webshop laten maken tilburg?

Wij snappen dat je als ondernemer in Tilburg liever je webshop laat maken in Tilburg. We kunnen hierdoor makkelijker bij elkaar langsgaan en snel schakelen. Daarnaast is het fijn als de partij met wie je samenwerkt op de hoogte is van wat er in en rondom Tilburg gebeurd. Dit kan handige informatie zijn om de lokale vindbaarheid van je webshop te verbeteren.

Gaan wij samen tactisch online?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bekijken we de online aanwezigheid van jouw bedrijf.

 • Vrijblijvend een offerte
 • Second opinion van je huidige webshop
Meer over ons

  Of bel 013 23 40 000
  Webshop laten maken Tilburg Zowmooj
  Webshop laten maken Tilburg PakhuisB
  Webshop laten maken Tilburg Zowmooj
  Webshop laten maken Tilburg KinderTrendrede
  Webshop laten maken Tilburg VerbouwApp