webshop laten maken dongen

Webshop laten maken Dongen

Ben jij toe aan een unieke en succesvolle webshop? En zoek je een klein maar multidisciplinair bureau in Dongen? Een bureau die luistert naar je wensen en doelen en kritisch met je meedenkt. Een bureau die bij je langskomt om kennis te maken en de voortgang te bespreken.

Ontdek hoe

Unieke en succesvolle webshops

Elk bedrijf is uniek. Wij bouwen daarom enkel webshops op maat. Daardoor kunnen we de webshop op alle vlakken laten aansluiten bij de ambities van jou en jouw bedrijf. Wat kan je verwachten? Een webshop die mooi voor het oog is, die je onderscheid van de concurrentie, en natuurlijk toekomstbestendig en resultaatgericht is

Bekijk onze projecten
webshop laten maken dongen
webshop laten maken dongen

Waarom een webshop laten maken in Dongen?

Wij snappen dat je als ondernemer in Dongen liever je webshop laat maken in Dongen. Je kunt hierdoor makkelijk bij elkaar langsgaan en snel schakelen. Ook is het handig als de partij met wie je samenwerkt op de hoogte is van wat er in en rondom Dongen gebeurd. Dit kan nuttige informatie zijn om de lokale vindbaarheid van je webshop te verbeteren.

Vrijblijvend kennismaken

Een passie voor online resultaat, Aangenaam wij zijn Takt Online

Een klein maar multidisciplinair online marketing bureau uit Goirle (nabij Tilburg). Wij helpen bedrijven online te groeien met slimme digitale campagnes en oplossingen. Geen lange contracten, gouden bergen en slechte communicatie. Wij houden van korte en persoonlijke lijntjes, transparantie en wederzijds vertrouwen.

Over ons
webshop laten maken dongen

Veelgestelde vragen over een webshop laten maken in Dongen

Of neem direct contact met ons op

Hoeveel kost het om een webshop te laten maken?

Wij begrijpen dat de kosten voor het laten bouwen van een webshop een belangrijke factor kan zijn. Wij werken niet met kant-en-klare templates, pakketten en prijzen. Net zoals elk bedrijf uniek is, is ook elke webshop die wij maken maken uniek. Voor een specifieke prijsindicatie bespreken we graag eerst jouw behoeftes en doelen. Hier plannen we graag een telefonische of fysieke kennismaking in bij ons op kantoor in Dongen of bij jullie op kantoor.

Hoe lang duurt het om een webshop te laten maken?

De ontwikkeling van een webshop bestaat bij ons uit verschillende fases. Want alles moet kloppen, van design tot code. Afhankelijk van de grote van de webshops en de gewenste functionaliteiten kan jouw webshop binnen een maand na de start van de ontwikkeling klaar zijn.

Kan ik straks zelf mijn webshop beheren?

Natuurlijk! Het is tenslotte jouw webshop. Als je door ons een webshop laat maken creëren wij ook een account waarmee je afbeeldingen, teksten en producten eenvoudig kunt aanpassen. Zijn webshops niet helemaal jouw ding? Geen probleem, wij nemen graag de tijd om de webshop samen met je door te nemen. Bij ons op kantoor in Dongen of bij jullie.

Zijn de webshops die jullie ontwikkelen mobiel vriendelijk?

 

 

Onze recente projecten spreken voor zichzelf

Bekijk meer projecten