Méér dan een dak

Een digitale transformatie

  • Website en Webshop

Het delen van kennis, ervaring en expertise

Van een huis een thuis maken is niet eenvoudig, er gaat namelijk een heel proces aan vooraf. Binnenhuisarchitect Gertie van Driel helpt mensen dit proces succesvol te doorlopen door haar kennis, ervaring en expertise te delen. Want wonen is méér dan een dak boven je hoofd. Vanuit deze gedachte is het infinitief meerdaneendak.nl ontstaan: dé website waar je als particulier onafhankelijke kennis en tips kan vinden omtrent het (ver)bouwproces van je huis

Een sterke fundering

Uit het vooronderzoek bleek dat er een grote behoefte is naar betrouwbare en onafhankelijke informatie over het (ver)bouwproces. Wij zijn daarom gestart met het opstellen van een customer journey, gevolgd door een website funnel. Naar welke informatie is de doelgroep op zoek en hoe kan Meer Dan Een Dak hier in verschillende fases in voorzien? Door hier in een vroeg stadium over na te denken kan de website doelgericht en efficiënt worden ingericht.

Wij zijn zeer tevreden met Takt Online. Afspraak is afspraak. Ze hebben een mooie website voor ons ontwikkeld waar we erg blij mee zijn. Ze zijn enthousiast, creatief en denken mee met vormgeving, inhoud en marketingstrategie. We hopen nog lang met ze samen te kunnen werken. ”

Takt online review van Gertie van Driel Eigenaar meerdaneendak.nl

Gertie van Driel

Eigenaar meerdaneendak.nl

Stevig maar toch flexibel

Voor Meerdaneendak.nl hebben we gebruik gemaakt van een maatwerk WordPress CMS. De website is volledig op maat gemaakt. Dit is terug te zien in het unieke uiterlijk maar ook in de diverse functionaliteiten en koppelingen. Zo bevat de website een WooCommerce en Amelia integratie voor de verkoop van het boek en het privé consult. Ook bevat de website een Pluvo integratie voor de online cursussen. Daarnaast beschikt het CMS over een sterke blogstructuur, waar we met online marketingactiviteiten verder op kunnen doorbouwen.

Vergelijkbare projecten

Of bekijk alle projecten