Azero Interiors

Van offline naar online verkoop

  • Website en Webshop

Twee generaties staalbewerkers aan de start van een nieuw bedrijf

Begin 2021 bundelden vader en zoon hun krachten in het nieuwe bedrijf Azero Interiors. Met samen ruim 40 jaar aan ervaring in de staalbewerking is geen uitdaging voor hen te groot. Vanuit het atelier in Waalre maken ze in opdracht unieke handgemaakte interieurproducten van staal: van deuren en meubels tot het complete interieur van winkels. Het echte ambachtelijke werk! Maar hoe kunnen ze dit nieuwe bedrijf een sterke online identiteit geven? Een identiteit welke aansluit bij hun vakmanschap en oog voor detail. Hiervoor schakelde ze de expertise van Takt Online in.

Het ontastbare tastbaar maken

De mannen van Azero staan voor vakmanschap, oog voor detail en kwaliteit. Ook wij vinden deze kernwaarden van belang. We zijn daarom gestart aan de tekentafel. Het creëren van een huisstijl en logo: luxe, strak en veelzijdig. Op basis van de geschetste gebruikersstromen en conversiepaden is er een webdesign gemaakt. Vervolgens hebben we het ontastbare tastbaar gemaakt. Dankzij een maatwerk WordPress oplossing met WooCommerce integratie kunnen bezoekers een offerte opvragen óf direct een product aankopen. Dit alles met oog voor detail en kwaliteit.

Blij dat wij hebben gekozen voor Takt Online. Fijne communicatie en snel antwoord op onze vragen. Super tevreden met onze nieuwe website. ”

Takt online review van Javey Eigenaar - Azero Interiors

Javey

Eigenaar - Azero Interiors

Vergelijkbare projecten

Of bekijk alle projecten