Florafy

Een E-Commerce oplossing op maat

  • Website en Webshop

Flexibel en toekomstgericht

Het in leven houden van planten is niet voor iedereen eenvoudig. Vanuit dit probleem zijn Merijn en Robert gestart met Florafy: dé webshop voor levensechte kunstplanten. Deze jonge ondernemers zaten vol ambities en ideeën en vroegen ons dit digitaal te verwezenlijken. Onze uitdaging zal hem dan ook vooral in het vertalen van hun ondernemersdroom naar een e-commerce platform. Een platform dat zowel gebruiksvriendelijk als daadkrachtig is en waarmee de grote ambities waargemaakt kunnen worden.

Complex in techniek, eenvoudig in gebruik

Vanuit onze technische expertise hebben wij kritisch gekeken naar de benodigde processen. Wat is er cruciaal en welke processen kunnen na livegang eventueel nog uitgebouwd worden. Hierdoor kon het beschikbare budget efficiënt worden gebruikt. Met het oog op toekomstige uitbreidingen is er gekozen voor een WordPress fundering met een WooCommerce integratie en een op maat gemaakte configurator. Door de configurator kan de bezoeker de gewenste pot op de gewenste kunstplant zien. Zo weet de bezoeker precies hoe het eindproduct eruit komt te zien.

Om de verkoop van ons product (kunstplanten) te stimuleren hebben wij Takt Online ingeschakeld om een webwinkel voor ons te bouwen. Het is fantastisch hoe professioneel, zorgvuldig en tegelijkertijd toch heel persoonlijk wij zijn geholpen. Zelfs na oplevering van het project kunnen ze nog een hoop betekenen voor je. Van marketing tot aan advies. Kortom, volledig ontzorgen in het hele proces!”

Takt online review van Merijn Mede-eigenaar van Florafy

Merijn

Mede-eigenaar van Florafy

Recente projecten

Of bekijk alle projecten