ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Design, Techniek en Marketing - Meer dan een dak x Takt Online

De digitale transformatie van ‘Meer dan een dak’

Alle kennis voor het (ver)bouwen van je huis op één plek.

Ontdek dit project

Vraag

Hoe kan ik mijn expertise beschikbaar maken voor een breder publiek?

Oplossing

Een uitbreiding op Gertie’s concept ‘Meer dan een dak’, met een sterke online positionering en aanwezigheid.

Resultaat

Een website waar onafhankelijke en toegankelijke kennisdeling centraal staat.

Concepting

marktonderzoek / doelgroeponderzoek / zoekwoordenonderzoek / customer journey / website funnel

Design

wireframing / webdesign / user experience design / interaction design

Development

frontend development / backend development / software integratie

Grip op het proces

Van een huis een thuis maken is niet eenvoudig, er gaat namelijk een heel proces aan vooraf. Binnenhuisarchitect Gertie van Driel helpt mensen dit proces succesvol te doorlopen door haar kennis, ervaring en expertise te delen. Want wonen is méér dan een dak boven je hoofd. Vanuit deze gedachte is het infinitief meerdaneendak.nl ontstaan: dé website waar je als particulier onafhankelijke kennis en tips kan vinden omtrent het (ver)bouwproces van je huis

Ga het gesprek aan

Gertie van Driel is een echte ervaringsdeskundige en heeft met haar eigen bureau alle vragen en problemen van het (ver)bouwproces al eens voorbij zien komen. Maar hoe vertaal je deze jarenlange ervaring in een website? Juist, door het gesprek aan te gaan. We hebben, samen, de tijd genomen om vooronderzoek te doen. Wat is de ‘waarom’ van Gertie? Wie is de doelgroep, waar loopt de doelgroep tegenaan en hoe kunnen we de doelgroep het beste online helpen?

“Wij zijn zeer tevreden met Takt Online. Afspraak is afspraak. Ze hebben een mooie website voor ons ontwikkeld waar we erg blij mee zijn. Ze zijn enthousiast, creatief en denken mee met vormgeving, inhoud en marketingstrategie. We hopen nog lang met ze samen te kunnen werken!"

- Gertie van Driel, eigenaresse meerdaneendak.nl

Het aanleggen van een goede fundering

Uit het vooronderzoek bleek dat er een grote behoefte is naar betrouwbare en onafhankelijke informatie over het (ver)bouwproces. We zijn daarom gestart met het opstellen van een customer journey en website funnel. Naar welke informatie is de doelgroep opzoek en hoe kunnen wij hier in verschillende fases in voorzien? Op basis van deze inzichten hebben we wireframes gecreëerd: de fundering van de de website.

Een wireframe is een grove schets van de gehele website en geeft inzicht in alle benodigde elementen en functionaliteiten. Door in een vroeg stadium de website te visualiseren kunnen we, samen met de klant, bepalen welke technieken wel of niet nodig zijn voor de realisatie van de website. Hierdoor kunnen we efficiënt met het budget om gaan.

Stevig maar toch flexibel

Voor Meerdaneendak.nl hebben we gebruik gemaakt van een maatwerk WordPress CMS. De website is volledig op maat gemaakt. Dit is terug te zien in het unieke uiterlijk maar ook in de diverse functionaliteiten en koppelingen.

Zo bevat de website een WooCommerce en Amelia integratie voor de verkoop van het boek en het privé consult. Daarnaast beschikt het CMS over een sterke blog structuur, waar we in de toekomst met online marketing verder op kunnen doorbouwen.

Het complete plaatje

Genoeg over de techniek. Een website kan pas live wanneer deze is voorzien van sprekende foto’s en duidelijke teksten. Dit is één van de belangrijkste onderdelen van een succesvolle website, want hier ga je de doelgroep mee aanspreken. Daarom hebben we de website van Meer dan een dak voorzien van professionele teksten en foto’s. Hierdoor is hele plaatje compleet, van code tot content.

Het vervolg: online marketing

Voor Méér dan een dak hebben we verder gekeken dan alleen de realisatie van de website. Zo hebben we naast de fundering van de website ook direct de fundering van de online marketing aangelegd. Nu de website live staat zal onze rol namelijk gaan verschuiven van websitebouwer naar online marketing partner. Zo gaan we Gertie van Méér dan een dak onder andere ondersteunen met Google Ads campagnes, SEO werkzaamheden en het monitoren en optimaliseren van de klantstromen. Benieuwd hoe we dit specifiek aanpakken? Neem gerust contact met ons op!