ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Marketing project - Meer dan een dak x Takt Online

Meer dan een dak

Succesvolle SEO-strategie

Specialisaties in deze case

  • Zoekmachine optimalisatie

Technische optimalisatie

Content ontwikkelen

Sneeuwbaleffect ingang gezet

Grip op het proces

Het delen van kennis, ervaring en expertise

Van een huis een thuis maken is niet eenvoudig, er gaat namelijk een heel proces aan vooraf. Binnenhuisarchitect Gertie van Driel helpt mensen dit proces succesvol te doorlopen door haar kennis, ervaring en expertise te delen. Want wonen is méér dan een dak boven je hoofd. Vanuit deze gedachte is het infinitief meerdaneendak.nl ontstaan: dé website waar je als particulier onafhankelijke kennis en tips kan vinden omtrent het (ver)bouwproces van je huis. Meer dan een dak vroeg Takt Online ondersteuning om de organische vindbaarheid van de website te verbeteren.

Een duurzame strategie

Door de ontwikkeling van artikelen

Het verbeteren van de online vindbaarheid is geen eenvoudig klusje. Takt Online garandeert haar opdrachtgevers geen nummer één posities. Dit is simpelweg niet mogelijk, al streven we hier natuurlijk wel naar. Samen met Gertie is er een duurzame SEO-strategie ontwikkeld waarin kennisdeling, expertise en waarde centraal staan. Op basis van verschillende zoekintenties en de verschillende fases waarin een potentiële klant zich kan bevinden is er een content strategie opgezet. Deze strategie bestaat niet enkel uit het schrijven en publiceren van kennisartikelen. Ook verschillende technische SEO-optimalisaties passeren de revue. Het gewenste sneeuwbaleffect wordt maand op maand steeds wat beter zichtbaar. In de eerste drie maanden is het organische verkeer al met 293% toegenomen. De komende maanden gaan we dit verder uitbouwen.

Vrijblijvend kennismaken?

Ben je benieuwd wat het online groeipotentie van jouw bedrijf is? Of wil je gewoon eens met ons sparren over de inzet van online marketing? Maak online een afspraak óf bel ons direct!

  • Analyse van jouw online groeipotentie
  • Onze werkwijze bespreken
Meer over ons

    Of bel 013 23 40 000