ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Marketing project - Azero Interiors x Takt Online

Azero Interiors

+283% aanvragen door een complete strategie

Specialisaties in deze case

  • Zoekmachine optimalisatie
  • Advertenties in Google
  • Social Advertising

CTR verhoogd met 25%

Succesvolle social media strategie

Uitbreiding van het assortiment

Twee generaties staalbewerkers

Aan de start van een nieuw bedrijf

Begin 2021 bundelden vader en zoon hun krachten in het nieuwe bedrijf Azero Interiors. Met samen ruim 40 jaar aan ervaring in de staalbewerking is geen uitdaging voor hen te groot. Vanuit het atelier in Waalre maken ze in opdracht unieke handgemaakte interieurproducten van staal: van deuren en meubels tot het complete interieur van winkels. Op het gebied van SEO, SEA en Social Advertising werkt Azero Interiors samen met Takt Online.

Succesvolle social media strategie

Met organische en gesponsorde berichten

De mannen van Azero staan voor vakmanschap, oog voor detail en kwaliteit. En je weet wat ze zeggen: een beeld zegt meer dan duizend woorden. We zijn daarom aan de slag gegaan met een social media strategie die bestaat uit organische en gesponsorde berichten. Door de juiste foto’s in de feed van de juiste mensen te tonen heeft het account niet alleen een loyale groep volgers opgebouwd, ook komen er op consistente basis aanvragen uit social media.

Google Advertenties

CTR +25% & uitbreiding van het assortiment

Azero Interiors is een relatief nieuw bedrijf. Hierdoor is de naamsbekendheid van merk nog erg beperkt. Om op kort termijn leads te genereren is er besloten diverse Google Ads campagnes op te zetten. Door specifieke campagnes aan te maken per productgroep is de advertentie relevantie hoog en de gemiddelde klikprijs relatief laag. Door de advertenties te verreiken met highlights en sitelinks is de gemiddelde Click-Through-Rate (CTR) met 25% verhoogd. Dit in combinatie met het optimaliseren van de zoekwoorden op basis van zoekintentie heeft tot een verhoging van 6x het aantal aanvragen geleid. Uit de verzamelde data bleek al snel dat er een exponentiële vraag was naar stalen trapleuningen. Dit heeft geresulteerd in een permanente uitbreiding van het assortiment en de integratie van een webshop.

Vrijblijvend kennismaken?

Ben je benieuwd wat het online groeipotentie van jouw bedrijf is? Of wil je gewoon eens met ons sparren over de inzet van online marketing? Maak online een afspraak óf bel ons direct!

  • Analyse van jouw online groeipotentie
  • Onze werkwijze bespreken
Meer over ons

    Of bel 013 23 40 000