ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Design, Techniek en Marketing - Zowmooj x Takt Online

Zowmooj

Van business-to-business naar business-to-consumer

Wij ontwikkelde een e-commerce platform waarin de gebruikerservaring centraal staat.

De vraag

Hoe verschuiven we een offline business-to-business model naar een online business-to-consumer model.

Het resultaat

De creatie van een nieuw merk en e-commerce platform waarin de behoefte van de consument centraal staat.

Nieuwe kansen

Van zakelijk naar particulier

De snelle ontwikkelingen in de digitale wereld bieden nieuwe kansen voor ondernemers. Zo ook voor Peter Huijsmans, die samen met een bevlogen team van ambachtslieden al ruim 25 jaar designproducten van staal ontwikkeld. Dit voornamelijk voor de business-to-business markt. Vanwege de opkomst en groei van e-commerce zag Peter kansen in een nieuw verdienmodel; het betreden van de online consumentenmarkt. De productkennis van Peter in combinatie met de online expertise van Takt Online, leidden tot de perfecte samenwerking. Zo ontstond Zowmooj, dé specialist op het gebied van stalen binnendeuren.

Terug naar de tekentafel

Het creëren van een nieuw merk

We zijn écht vanaf het begin begonnen, namelijk bij het creëren van een nieuw merk. Door middel van marktonderzoek en diepte-interviews met de doelgroep hebben we invulling geven aan de waardepropositie en positionering van het merk Zowmooj. Vervolgens hebben we de ideale klantreis in kaart gebracht wat als fundering heeft gediend bij het vormgeven van het brandbook en de website.

Gebruiksgemak staat centraal

Makkelijk aan de voorkant, complex aan de achterkant

Voor de realisatie van het e-commerce platform hebben wij gebruik gemaakt van een op maat gemaakte WordPress CMS met een WooCommerce integratie. Daarnaast hebben we de website voorzien van een Mollie integratie voor het betaalsysteem en een Calendly integratie voor het inplannen van showroom afspraken. De gebruiksvriendelijkheid van het platform staat centraal. In de technische ontwikkeling is dit terug te zien in de geïntegreerde product configurator. Bezoekers kunnen hierdoor hun ideale stalen binnendeur samenstellen.

Genoeg over de techniek! Wij ondersteunen Zowmooj op maandelijkse basis met diverse online marketingactiviteiten. Nieuwsgierig wat we precies doen? Lees dan verder in het online marketingproject.

Samen knallen met een website of webshop?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw online ambities en de ins en outs van onze werkwijze.

  • Vrijblijvend een offerte
  • Second opinion van je huidige website
Meer over ons

    Of bel 013 23 40 000