ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Webshop development | Mooi Zwembaden x Takt Online

Mooizwembaden.nl

Binnen enkele minuten een offerte op maat!

Wij ontwikkelde een website waarop de bezoeker naar eigen wens een zwembad kan samenstellen en gerelateerde producten kan bestellen.

De vraag

Een website met product configurator en offerte koppeling

Het resultaat

Een gebruiksvriendelijke website waarin transparantie centraal staat

De eigenaren van Mooi Zwembaden kwamen bij ons met een duidelijk doel. Het bieden van prijs transparantie in een relatief gesloten markt, namelijk de markt van polypropyleen zwembaden. De aanschaf van een inbouw zwembad is een weloverwogen beslissing waarin de kosten een beslissende factoren kunnen zijn. Aan ons de vraag om een website te ontwikkelen die bezoekers transparantie geeft in de kosten van de diverse productopties.

Naar de tekentafel

Voor de creatie van een nieuw merk

Omdat Mooi Zwembaden nog geen huisstijl had, zijn we eerst terug naar de tekentafel gegaan. De eigenaren van Mooi Zwembaden hadden de gewenste uitstraling al goed in hun hoofd zitten: professioneel maar toegankelijk. Op basis van hun wensen zijn wij aan de slag gegaan met de creatie van een huisstijl en het webdesign. We hebben gekozen voor lichte kleuren en felle knoppen om een toegankelijke uitstraling te creëren.


De grootste uitdaging van dit project was de geïntegreerde product configurator in combinatie met de offerte koppeling. De product configurator stelt bezoekers in staat om een zwembad naar eigen wens samen te stellen. Tijdens het samenstellen van het zwembad is de totaalprijs van de gekozen producties altijd zichtbaar. Zo wordt er direct een duidelijke en transparante verwachting gecreëerd. Vervolgens kan de bezoeker een offerte aanvragen. Aan de achterkant wordt er direct een nette offerte gegenereerd met daarop een toelichting van de kosten per productoptie. Deze wordt automatisch per e-mail toegestuurd. Daarnaast bevat de offerte ook extra informatie over de gekozen productopties.

Samen knallen met een website of webshop?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw online ambities en de ins en outs van onze werkwijze.

  • Vrijblijvend een offerte
  • Second opinion van je huidige website
Meer over ons

    Of bel 013 23 40 000