ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Design, Techniek en Marketing - Meer dan een dak x Takt Online

Meer dan een dak

Een digitale transformatie

Wij ontwikkelde een website waarin kennisdeling en expertise centraal staan

De vraag

Hoe kan ik mijn expertise beschikbaar maken voor een breder publiek?

Het resultaat

Een website waar onafhankelijke en toegankelijke kennisdeling centraal staat

Grip op het proces

Het delen van kennis, ervaring en expertise

Van een huis een thuis maken is niet eenvoudig, er gaat namelijk een heel proces aan vooraf. Binnenhuisarchitect Gertie van Driel helpt mensen dit proces succesvol te doorlopen door haar kennis, ervaring en expertise te delen. Want wonen is méér dan een dak boven je hoofd. Vanuit deze gedachte is het infinitief meerdaneendak.nl ontstaan: dé website waar je als particulier onafhankelijke kennis en tips kan vinden omtrent het (ver)bouwproces van je huis

Een sterke fundering

Customer journey en website funnel

Uit het vooronderzoek bleek dat er een grote behoefte is naar betrouwbare en onafhankelijke informatie over het (ver)bouwproces. Wij zijn daarom gestart met het opstellen van een customer journey, gevolgd door een website funnel. Naar welke informatie is de doelgroep op zoek en hoe kan Meer Dan Een Dak hier in verschillende fases in voorzien? Door hier in een vroeg stadium over na te denken kan de website doelgericht en efficiënt worden ingericht.

Stevig maar toch flexibel

Het complete plaatje

Voor Meerdaneendak.nl hebben we gebruik gemaakt van een maatwerk WordPress CMS. De website is volledig op maat gemaakt. Dit is terug te zien in het unieke uiterlijk maar ook in de diverse functionaliteiten en koppelingen. Zo bevat de website een WooCommerce en Amelia integratie voor de verkoop van het boek en het privé consult. Ook bevat de website een Pluvo integratie voor de online cursussen. Daarnaast beschikt het CMS over een sterke blogstructuur, waar we met online marketingactiviteiten verder op kunnen doorbouwen.

Genoeg over de techniek! Wij ondersteunen Meer Dan Een Dak op maandelijkse basis met diverse online marketingactiviteiten. Nieuwsgierig wat we precies doen? Lees dan verder in het online marketingproject.

Samen knallen met een website of webshop?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw online ambities en de ins en outs van onze werkwijze.

  • Vrijblijvend een offerte
  • Second opinion van je huidige website
Meer over ons

    Of bel 013 23 40 000