ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Design en Techniek - Groeimaat x Takt Online

Groeimaat

Het online vergelijken van supplementen

Wij ontwikkelde een overzichtelijke website waar de producten centraal staan.

De vraag

De technische ontwikkeling van een kennis- en vergelijkingsplatform voor sport supplementen

Het resultaat

Een gebruiksvriendelijke website waar maandelijks 1000+ supplementen worden vergeleken

Het centraliseren van informatie

Supplementen in alle vormen en maten

Supplementen zijn de afgelopen jaren sterk in populariteit toegenomen, vooral in de sportwereld. Er zijn veel partijen die inspelen op deze trend waardoor de markt overspoeld wordt met merken die supplementen in alle vormen en maten aanbieden. Hierdoor ontstaat er veel onduidelijkheid onder sporters. De missie van Groeimaat is om deze onduidelijkheid weg te nemen door alle informatie te centraliseren. Groeimaat deed een beroep op onze expertise voor het webdesign en de technische ontwikkeling.

De gebruiker staat centraal

Afvallen, aankomen of herstellen

We zijn gestart aan de tekentafel. Wie zijn de eindgebruikers en tegen welke problemen lopen zij aan tijdens hun zoektocht naar de juiste supplementen? Aan de hand van deze informatie hebben we samen met Groeimaat de technische functionaliteiten van de website bepaalt. Zo kan de bezoeker onder andere filteren op gebruik intentie (afvallen, aankomen of herstellen) en op allergieën.

Florafy x Takt Online

Technische kennispartner voor de toekomst

Bij de ontwikkeling van het e-commerce platform is rekening gehouden met verschillende fases. Welke functionaliteiten zijn noodzakelijk en welke functionaliteiten kunnen eventueel in een later stadium toegevoegd worden. De mannen van Florafy hebben grote ambities en Takt Online zal als technische kennispartner ook in de toekomst nauw betrokken blijven.

Samen knallen met een website of webshop?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw online ambities en de ins en outs van onze werkwijze.

  • Vrijblijvend een offerte
  • Second opinion van je huidige website
Meer over ons

    Of bel 013 23 40 000