ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Development project - Game Castle x Takt Online

Game Castle Retro

WooCommerce webshop voor retro en vintage producten

Wij ontwikkelde een webshop waarin merkbeleving en conversie centraal staat

De vraag

Hoe kunnen we ons assortiment online zichtbaar maken en de verkoop stimuleren?

Het resultaat

Een converterende WooCommerce webshop in een neon jasje

Jaren ’50 gerelateerde producten

Van offline naar online verkoop

Van jukeboxen tot speciale collectables. Game Castle is dé specialist in jaren fifties gerelateerde producten. Dit familiebedrijf verkoopt al meer dan 20 jaar unieke producten, voornamelijk aan arcadehallen, recreatieparken en bioscopen in het binnen- en buitenland. Onder de naam Game Castle Retro bieden ze hun assortiment ook aan particulieren liefhebbers en verzamelaars aan. Dit was voorheen alleen offline mogelijk in hun showroom. Game Castle Retro deed een beroep op de expertise van Takt Online voor het digitaliseren van het assortiment én het stimuleren van de verkoop.

Gebruiksgemak, inspirerend en conversie verhogend

In een nieuw neon jasje

We zijn gestart met het uitschetsen van de ideale klantreis en alle technische functionaliteiten. Vervolgens hebben we de huisstijl in een nieuw neon-jasje gestoken. Hierdoor sluit de website naadloos aan bij de sfeer van Game Castle Retro’s unieke showroom: je neemt even een stap terug in de tijd naar de iconische jaren ’50 en ’60. Voor de realisatie van de webshop hebben we gebruik gemaakt van een maatwerk WordPress oplossing met een WooCommerce integratie. Vanwege het beperkte en wisselende assortiment is er gekozen voor een digitale showroom, de producten zijn enkel op aanvraag beschikbaar. Verder beschikt de webshop over een Dealer4Dealer integratie zodat de grote inventaris eenvoudig en foutloos beheerd kan worden.

Samen knallen met een website of webshop?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw online ambities en de ins en outs van onze werkwijze.

  • Vrijblijvend een offerte
  • Second opinion van je huidige website
Meer over ons

    Of bel 013 23 40 000