ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Webshop development | Flourish x Takt Online

Flourish

WooCommerce webshop voor voedings-
supplementen

Wij ontwikkelde een webshop waarin het merkverhaal centraal staat en eenvoud kracht is.

De vraag

Een webshop die het verhaal / de essentie van het merk uitstraalt

Het resultaat

Een gebruiksvriendelijke webshops waarin het merkverhaal centraal staat

De marktintroductie van Flourish 580

Natuurlijke voedingssupplementen

Flourish is een jong en ambitieus bedrijf dat zich specialiseert in wetenschappelijk onderzochte, hoge kwaliteit natuurlijke voedingssupplementen. Geïnspireerd door de ongerepte flora van Centraal-Azië en de ervaring van de lokale bevolking met één specifieke plant. Na jarenlang onderzoek introduceert Flourish haar eerste product op de Europese markt: Flourish 580. Aan ons de vraag om een webshop te ontwikkelen die het natuurlijke aspect van het product weerspiegelt.

Van schets tot webshop

Met de bezoeker als uitgangspunt

Toen Flourish ons benaderde voor de ontwikkeling van de webshop hadden we direct een goed beeld van de gewenste uitstraling. De huisstijl van Flourish was namelijk al ontwikkeld door een extern bedrijf. Hierdoor konden we direct aan de slag met het webdesign.


Voordat we daadwerkelijk schetsen konden maken van de webshop zijn we in de doelgroep gedoken. Wie is deze doelgroep? Naar welke informatie is de doelgroep op zoek en in welke volgorde? Op basis van deze informatie hebben we de gebruikersstromen en conversiepaden van de webshop uitgeschreven. Dit was uiteindelijk de fundering voor het webdesign.


Dankzij een maatwerk WordPress oplossing met WooCommerce integratie kunnen de medewerkers van Flourish de website zelf beheren. Daarnaast bevat de website een koppeling met een verzendplatform zodat er automatisch verzendlabels worden genereerd.

Samen knallen met een website of webshop?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw online ambities en de ins en outs van onze werkwijze.

  • Vrijblijvend een offerte
  • Second opinion van je huidige website
Meer over ons

    Of bel 013 23 40 000