ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Technische realisatie - Florafy x Takt Online

Florafy

Een e-commerce oplossing op maat

Wij ontwikkelde een e-commerce platform waarmee deze startende ondernemers zich kunnen meten met de gevestigde orde.

De vraag

Het omzetten van ideeën, dromen en ambities naar een tastbaar e-commerce platform

Het resultaat

Een gebruiksvriendelijk e-commerce platform waarmee grote ambities nagestreefd kunnen worden

Flexibel en toekomstgericht

Een webshop die past bij de ambities

Het in leven houden van planten is niet voor iedereen eenvoudig. Vanuit dit probleem zijn Merijn en Robert gestart met Florafy: dé webshop voor levensechte kunstplanten. Deze jonge ondernemers zaten vol ambities en ideeën en vroegen ons dit digitaal te verwezenlijken. Onze uitdaging zal hem dan ook vooral in het vertalen van hun ondernemersdroom naar een e-commerce platform. Een platform dat zowel gebruiksvriendelijk als daadkrachtig is en waarmee de grote ambities waargemaakt kunnen worden.

Stel je kunstplant zelf samen

Complex in techniek, eenvoudig in gebruik

Vanuit onze technische expertise hebben wij kritisch gekeken naar de benodigde processen. Wat is er cruciaal en welke processen kunnen na livegang eventueel nog uitgebouwd worden. Hierdoor kon het beschikbare budget efficiënt worden gebruikt. Met het oog op toekomstige uitbreidingen is er gekozen voor een WordPress fundering met een WooCommerce integratie en een op maat gemaakte configurator. Door de configurator kan de bezoeker de gewenste pot op de gewenste kunstplant zien. Zo weet de bezoeker precies hoe het eindproduct eruit komt te zien.

Florafy x Takt Online

Technische kennispartner voor de toekomst

Bij de ontwikkeling van het e-commerce platform is rekening gehouden met verschillende fases. Welke functionaliteiten zijn noodzakelijk en welke functionaliteiten kunnen eventueel in een later stadium toegevoegd worden. De mannen van Florafy hebben grote ambities en Takt Online zal als technische kennispartner ook in de toekomst nauw betrokken blijven.

Samen knallen met een website of webshop?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw online ambities en de ins en outs van onze werkwijze.

  • Vrijblijvend een offerte
  • Second opinion van je huidige website
Meer over ons

    Of bel 013 23 40 000