ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Development project - Eenautoimporteren.nl x Takt Online

Eenautoimporteren.nl

webdesign met een focus op conversie

Wij maakte een webdesign waarin de klant- en de klantreis centraal staan

De vraag

Het vertalen van de gewenst functionaliteiten naar een tastbaar webdesign

Het resultaat

Een professionele en allesomvattende website gericht op conversie

Een auto importeren

Bespaar tot duizenden euro’s

U kies een auto, wij regel de rest! Dit is de slogan van eenautoimporteren.nl. Dit bedrijf helpt particulieren van A tot Z met het importeren van een auto uit Duitsland: van het zoeken naar die ene droomauto tot het transporteren en invoeren. De eigenaren houden van mooie auto’s, logisch! Een mooie website ontbrak echter nog. Er werd daarom een beroep gedaan op Takt Online voor de ontwikkeling van een functioneel en allesomvattend webdesign. De technische realisatie is opgepakt door een externe partij.

Het verminderen van frictie

Om de conversie te verhogen

Aan ons de uitdaging om frictiepunten in het webdesign te verminderen en alle gewenste functionaliteiten vorm te geven. We zijn gestart met het in kaart brengen van de ideale klantreis. Naar welke informatie is de bezoeker op zoek en in welke volgorde? Deze informatie hebben we omgezet in gebruikersstromen. Om het conversiepercentage te verhogen hebben we alle frictie punten geëlimineerd. In de praktijk betekent dit geen onnodige stappen of onlogische processen, gewoon lekker simpel. Alle elementen en functionaliteiten zijn gevisualiseerd in wireframes. Dit zijn grove zwart/wit schetsen van de website waarin alle elementen en functionaliteiten gevisualiseerd zijn. Hiermee maken we het ontastbare, stap voor stap, tastbaar. Deze wireframes hebben we vormgegeven met verschillende kleuren, lettertypes en vormen. Het eindresultaat: een professionele en allesomvattende website gericht op conversie.

Genoeg over het design! Wij ondersteunen Eenautoimporteren.nl op maandelijkse basis met diverse online marketingactiviteiten. Nieuwsgierig wat we precies doen? Lees dan verder in het online marketingproject.

Samen knallen met een website of webshop?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw online ambities en de ins en outs van onze werkwijze.

  • Vrijblijvend een offerte
  • Second opinion van je huidige website
Meer over ons

    Of bel 013 23 40 000