ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Design en Techniek - Dorst Timmerwerken x Takt Online

Dorst Timmerwerken

Een nieuwe generatie, een nieuwe strategie

Wij ontwikkelde een gebruiksvriendelijke website om de lokale online vindbaarheid te vergroten.

De vraag

Het creëren van een online aanwezigheid voor het familiebedrijf

Het resultaat

Een eenvoudig te beheren website gericht op lokale vindbaarheid

Een nieuwe strategie

Het digitaliseren van de bedrijfsvoering

Dorst Timmerwerken staat voor kennis en ervaring in bouwen. Na 30 dienstjaren als timmerman startte Bas Dorst ruim 15 jaar geleden zijn eigen bedrijf in het verbouwen en onderhouden van woningen. Zijn zoon, Harm, bewandelde hetzelfde pad en voegde zich in 2017 toe aan het bedrijf. Een nieuwe generatie met een frisse blik. Om het familiebedrijf ook in de toekomst succesvol te maken introduceerde Harm een nieuwe strategie: het digitaliseren van de bedrijfsvoering. Hiervoor deed Harm een beroep op onze expertise.

Een online visitekaartje

Gericht op de regio Schouwen-Duiveland

De nieuwe visie vraagt om een duidelijk stappenplan. Het digitaliseren van de bedrijfsvoering is namelijk een grote stap. Wij zijn gestart met het creëren van een nieuwe huisstijl. Hierbij stonden de kennis en ervaring van vader en zoon centraal. Omdat Dorst Timmerwerken actief is in een specifieke regio (Schouwen-Duiveland) hebben we de focus gelegd op lokale online vindbaarheid. Zo zijn er diverse projectpagina’s en zijn alle diensten individueel toegelicht. Tijdens de ontwikkeling van de website hebben wij extra aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van het beheer. Dit zodat zowel vader als zoon de website up-to-date kan houden.

Digitaliseren en opfrissen van documenten

Ondersteuning van A tot Z

Naast de website zijn ook officiële documenten zoals offertes en facturen gedigitaliseerd én opgefrist met de nieuwe huisstijl. De webhosting en het installatieproces van de zakelijke e-mails wordt onderhouden door Takt-Online. Dit zodat Bas en Harm zich kunnen focussen op hetgeen waar ze goed in zijn: het verbouwen en onderhouden van woningen.

Samen knallen met een website of webshop?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw online ambities en de ins en outs van onze werkwijze.

  • Vrijblijvend een offerte
  • Second opinion van je huidige website
Meer over ons

    Of bel 013 23 40 000