ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Technische realisatie | Business Center Tijvoort x Takt Online

Business Center Tijvoort

Website voor duurzame kantoor-
ruimtes

Wij ontwikkelde een website waarin het duurzame karakter van het business center centraal staat.

De vraag

Een website die aansluit bij het nieuwe karakter van het business center.

Het resultaat

Een website waarin het duurzame aspect van het business center tot zijn recht komt.

De renovatie van
Business Center Tijvoort

Een nieuwe uitstraling met een duurzaam karakter

Business Center Tijvoort biedt diverse kantoorruimtes en bedrijfspanden aan, geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. In 2022 heeft het business center een grote renovatie ondergaan. Dit met het oog op de nieuwe wetgeving waarin is vastgesteld dat kantoorgebouwen vanaf 1 januari 2023 minimaal energielabel C moeten hebben. Het pand heeft daarom een frisse nieuwe uitstraling gekregen en is volledig energieneutraal en energieleverend gemaakt. Hierdoor heeft het business center energielabel A++++ ontvangen, het hoogst haalbare energielabel. Aan ons de vraag om de frisse uitstraling van het pand en het duurzame karakter te vertalen naar een nieuwe website.

Een nieuw kleurenpallet

Duurzaam én fris

De oude website van Business Center Tijvoort was redelijk verouderd. De uitstraling, en voornamelijk de kleurenselectie, sloten niet meer aan bij de nieuwe uitstraling en het duurzame karakter. We zijn daarom gestart met het samenstellen van een nieuw kleurenpallet. Er is gekozen voor een frisse groene kleur met als contrastkleur oranje. Het groen staat voor het duurzame karakter en het oranje staat voor de nieuwe frisse uitstraling. Tevens komt het oranje overeen met de kleur van de lamellen aan de buitenkant van het gebouw, wat voor een herkenbare uitstraling zorgt.

Nadruk op services en beschikbaarheid

En de lokale online vindbaarheid

Na het bepalen van het kleurenpallet zijn we aan de slag gegaan met het webdesign. Op basis van de doelgroep bepaling hebben we de gebruikersstromen en conversiepaden van de website uitgetekend. De diverse huurmogelijkheden van het business center staan natuurlijk centraal in de website. De primaire nadruk is gelegd op de diverse services, omdat deze het duurzame karakter benadrukken. De website is voorzien van een interactieve plattegrond zodat de beschikbare ruimtes in één opslag zichtbaar zijn. Daarnaast zijn er diverse landingspagina’s opgezet om de lokale online vindbaarheid van de website te stimuleren.

Samen knallen met een website of webshop?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw online ambities en de ins en outs van onze werkwijze.

  • Vrijblijvend een offerte
  • Second opinion van je huidige website
Meer over ons

    Of bel 013 23 40 000