ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Development project - Azero x Takt Online

Azero Interiors

Van offline naar online verkoop

Wij ontwikkelde een website waarin uitstraling en merkbeleving centraal staan

De vraag

Hoe kunnen we een sterke online identiteit creëren?

Het resultaat

Een gebruiksvriendelijke website die luxe en vakmanschap uitstraalt

Twee generaties staalbewerkers

Aan de start van een nieuw bedrijf

Begin 2021 bundelden vader en zoon hun krachten in het nieuwe bedrijf Azero Interiors. Met samen ruim 40 jaar aan ervaring in de staalbewerking is geen uitdaging voor hen te groot. Vanuit het atelier in Waalre maken ze in opdracht unieke handgemaakte interieurproducten van staal: van deuren en meubels tot het complete interieur van winkels. Het echte ambachtelijke werk! Maar hoe kunnen ze dit nieuwe bedrijf een sterke online identiteit geven? Een identiteit welke aansluit bij hun vakmanschap en oog voor detail. Hiervoor schakelde ze de expertise van Takt Online in.

Het ontastbare tastbaar maken

Van huisstijl tot website

De mannen van Azero staan voor vakmanschap, oog voor detail en kwaliteit. Ook wij vinden deze kernwaarden van belang. We zijn daarom gestart aan de tekentafel. Het creëren van een huisstijl en logo: luxe, strak en veelzijdig. Op basis van de geschetste gebruikersstromen en conversiepaden is er een webdesign gemaakt. Vervolgens hebben we het ontastbare tastbaar gemaakt. Dankzij een maatwerk WordPress oplossing met WooCommerce integratie kunnen bezoekers een offerte opvragen óf direct een product aankopen. Dit alles met oog voor detail en kwaliteit.

Digitale partner

Voor lang termijn

Naast de huisstijl en de website hebben wij voor Azero ook de opmaak van visitekaartjes, offertes en facturen verzorgd. Hierdoor straalt het bedrijf in al het klantencontact continuïteit uit. Ook op lang termijn zal Takt Online op zowel technisch als strategisch vlak betrokken blijven als digitale partner. Zo ondersteunen wij Azero op maandelijkse basis met diverse online marketingactiviteiten. Nieuwsgierig wat we precies doen? Lees dan verder in het online marketingproject!

Samen knallen met een website of webshop?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met je in gesprek over jouw online ambities en de ins en outs van onze werkwijze.

  • Vrijblijvend een offerte
  • Second opinion van je huidige website
Meer over ons

    Of bel 013 23 40 000