ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Design en Techniek - Dorst Timmerwerken x Takt Online

Een nieuwe generatie, een nieuwe strategie.

Een gebruiksvriendelijke website om de online vindbaarheid te vergroten.

Ontdek dit project

Vraag

Een eenvoudig te beheren website waarmee het bedrijf goed online vindbaar is.

Oplossing

Een WordPress website die makkelijk in beheer is en reeds gerelateerde projecten goed in beeld brengt.

Resultaat

Een verhoging in het aantal aanvragen door een verbeterde online vindbaarheid.

Design

wireframing / webdesign / user experience design

Development

frontend development / backend development

Klanten niet zoeken,
maar vinden.

Dorst Timmerwerken staat voor kennis en ervaring in bouwen. Na 30 dienstjaren als timmerman startte Bas Dorst ruim 15 jaar geleden zijn eigen bedrijf in het verbouw en onderhoud van woningen. Zijn zoon, Harm, bewandelde hetzelfde pad en voegde zich in 2017 toe aan het bedrijf. Een nieuwe generatie met een frisse blik. Om het familiebedrijf ook in de toekomst succesvol te maken introduceerde Harm een nieuwe strategie: het digitaliseren van de bedrijfsvoering.

Meer rendement uit online.

De nieuwe visie vraagt om een duidelijk stappenplan. Het digitaliseren van de bedrijfsvoering is namelijk een grote stap. Daarom is er eerst gestart met het creëren van de juiste look-and-feel. Hierbij stonden de kennis en ervaring van vader en zoon centraal. Dit is vervolgens tastbaar gemaakt in een webdesign waarbij de focus is gelegd op lokale online vindbaarheid. Zo zijn er diverse projectpagina’s en zijn alle diensten individueel toegelicht. Tijdens de ontwikkeling van de website is de focus gelegd op de gebruiksvriendelijkheid in beheer. Dit zodat zowel vader als zoon de website up-to-date kan houden.

Naast de website zijn ook officiële documenten zoals offertes en facturen gedigitaliseerd én opgefrist met de nieuwe look-and-feel. De webhosting en het installatieproces van de zakelijke e-mails wordt onderhouden door Takt-Online. Dit zodat Bas en Harm zich kunnen focussen op hetgeen waar ze goed in zijn: het verbouwen en onderhouden van woningen.

"Takt heeft voor ons een prachtige op maat gemaakte website ontwikkeld. De website is eenvoudig in gebruik, goed vindbaar en sluit goed aan bij onze kernwaarden. Wij zijn erg tevreden!"

- Harm Dorst, Dorst Timmerwerken